Belföld

Nyári diákkedvezmény a Focus Medical-nál

2002. június 1. és augusztus 31. között érvényes diákigazolvánnyal rendelkező páciensek 20%-os kedvezménnyel vehetik igénybe az excimer lézeres illetve a lézeres termális keratoplasztika (LTK) kezelést. Az elérhető megtakarítás két szemen végzett beavatkozás esetén így 34.000 forint.

A Focus Medical Mikro-szemsebészeti és Lézer Központban 1990 óta végzünk szemsebészeti beavatkozásokat ügyfeleink körében. Az eltelt tizenkét év során már sok ezer embernek adtuk vissza a szemüveg nélküli éleslátás élményét, a hozzánk ellátogató szemüvegesek több tízezer dioptria hátrahagyásával távoztak intézetünkből. Megalakulásunk óta számos olyan örvendetes eseménynek lehettünk szemtanúi, melyekkel – úgy érezzük – valóban hozzájárultunk pácienseink boldogulásához. Amellett, hogy meghonosítottuk Magyarországon a korrekciós mikro-szemsebészeti eljárásokat, nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy a modernebb eljárásokat a hazai közönség mielőbb elérhesse. A kancsalság és szürkehályog ellenes műtétek mellett intézetünkben 1996-ban bevezettük az excimer lézeres eljárást, a negatív lencsebeültetést, és 1998-ban a LASIK eljárást.

Az utóbbi időben világújdonságnak számító eljárások kifejlesztésében is aktívan részt veszünk! A tudományos tevékenységünk és fejlesztéseink kapcsán szoros együttműködés alakult ki a szemsebészet vezető nemzetközi személyiségeivel, többek között az USA-beli szemésztársaság vezető professzorával, David Schanzlinnel, illetve Fyodorov akadémikussal is, akikkel együtt azon dolgozunk, hogy a rászorulók közül minél többen búcsúzhassanak el a homályos látástól és a szemüvegtől!

Reméljük, hogy a oldalainkon bemutatott eljárásokból, információkból választ kap az Önt érintő kérdésekre és mielőbb meglátogat bennünket új központunkban, a festői szépségű Margitszigeten!

Látogasson el hozzánk:
http://www.focusmed.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik