Belföld

A Kereskedelmi és Hitelbank idén részese a balatoni nyárnak

A Kereskedelmi és Hitelbank 2002-ben megjelenik a siófoki nagystrandon létesített beach house-on. A siófoki nyár központja kiváló lehetőséget teremt a K&H számára a fiatalokkal való találkozásra, akik a K&H Olimpián ajándékokért vetélkedhetnek minden pénteken, illetve kipróbálhatják a K&H trambulin ugróasztalt is.

A siófoki nagystrand évente több mint félmillió látogatót lát vendégül, így a Kereskedelmi és Hitelbank számára kiváló helyszínként szolgál a jelenlegi és potenciális fiatal ügyfelekkel való találkozásra.

A siófoki nagystrandra látogatók minden pénteken ajándékokért vetélkedhetnek a K&H Olimpián négy valódi nyári sportágban: vízifociban, strandröplabdában, víziröplabdában és vízi korfballban. Nevezni a helyszínen lehet minden pénteken 11 óra előtt, a játék és a küzdelem egész nyáron át tart. Az extrémebb játékokat kedvelők kipróbálhatják magukat a K&H trambulin ugróasztalon is. A balatoni K&H Olimpián azoknak érdemes részt venni, akinek a sport nem csak kikapcsolódás, hanem egymást segítő emberek csapatmunkája, akiknek a siker ízét a közös munka adja meg.

Az Internet kávézóban az érdeklődők szörfölhetnek a K&H honlapján, amelyen hozzáférhető a nagybank minden igényre választ adó, teljes körű szolgáltatás választéka.

A Kereskedelmi és Hitelbank – univerzális bankcsoportként – ma már országszerte 170 fiókkal a pénzügyi szolgáltatások teljes választékát kínálja ügyfeleinek. Ezek között – a hagyományos lakossági és vállalati banki termékeken kívül (számlavezetés, befektetések, megtakarítások, hitelek, bankgaranciák, bankkártyás szolgáltatások, letétkezelés, treasury, projektfinanszírozás, stb.) – megtalálható a privát banki szolgáltatás, a befektetési alapkezelés, a lízing, az értékpapírkereskedelem, a faktoring, az élet- és nyugdíjbiztosítás, melyeket a bank leányvállalatain keresztül biztosít partnereinek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik