Belföld

A time@work Afrikában; Az LLP Csoport szövetségre lépett a dél-afrikai Business Unusual Group-pal

Növelte a világ különböző kontinensein való részvételének számát és egyúttal nemzetközi elismertségét az üzleti és pénzügyi szoftvermegoldások forgalmazójaként ismert LLP Csoport azzal, hogy partneri szövetségre lépett a johannesburgi székhelyű Business Unusual Group-pal.

Az együttműködéssel az LLP Csoport Európa és Ázsia után immár három kontinensen képviselteti magát saját fejlesztésű idő-és költségnyilvántartó rendszerével, a time@work-kel.

Az LLP Csoport fejlett technológiájú idő- és költségnyilvántartó rendszere dacolva az idővel, alig egy év alatt a világ számos közép és nagyvállalati szervezetét bejárta. Az új együttműködésben a Business Unusual csoport a time@work nemzetközi PSA megoldás (szolgáltatás-automatizálási rendszerek) kereskedelmére fog összpontosítani a professzionális megoldások dél-afrikai piacán. Mivel a Business Unusual az egyik vezető képviselője a közepes- és nagyvállalatok számára fejlesztett alkalmazás-szoftverek megoldásszállítóinak, a cég leányvállalata, az iLanga Systems pedig a legsikeresebb SunSystems Partner a régióban a lehetőségek ideálisnak mutatkoznak arra, hogy az LLP Csoport vezető szállítóvá váljon a nemzetközi PSA piacon. Az LLP Csoport a time@work rendszert a világ jelentős piacain, Európa, Ázsia és Afrika után később a Csendes-óceán térségében és az amerikai kontinensen is forgalmazni kívánja.
“Az összes PSA megoldás közül a time@work támogatja leginkább a nemzetközi használatot: a hónap elején megjelent japán verzióval pl. ez az első unicode-ot alkalmazó megoldás a piacon, és természetesen a számos egyéb verzió mellett a magyar nyelvű is elkészült. A Business Unusual Group-pal együttműködve így már három kontinensen képviselteti magát az LLP.” – támasztja alá az elért sikert Barbara Dreska, az LLP Budapest ügyvezető igazgatója.
A time@work-ről (www.timeatwork.com ):
A time@work idő- és költségnyilvántartó szoftvert professzionális szolgáltató szervezetek számára tervezték, a könyvelő, az adó- és vezetési tanácsadó, a jogi gyakorlatot folytató cégektől egészen a reklám- és PR ügynökségekig. A rendszert úgy tervezték, hogy az kiszolgálja a különböző felhasználók üzleti elvárásait a regionális reklám, tanácsadó vagy IT cégektől kezdve a multinacionális vállalatokig bezárólag. A telephelyek távolsága pedig könnyedén kiküszöbölhető, hiszen a rendszer támogatja a weben keresztüli adatbevitelt, valamint az ellenőrzési és riportolási funkciókat is.

Az LLP Csoportról (www.llpgroup.com):

Az LLP Csoport 1992-ben alakult meg Prágában, napjainkra pedig vezető szerepet vívott ki az üzleti és pénzügyi szoftvermegoldások képviselete terén Közép- és Kelet Európában. Az LLP kínálatában szerepel a SunSystems ERP megoldása, a Pivotal CRM rendszere, a time@work idő- és költségnyilvántartó szoftver, a Fourth Shift termelésirányító megoldása, illetve az Ariba B2B elektronikus beszerzési rendszere. Az LLP 1995-ben kezdte meg kelet-európai terjeszkedését, melynek eredményeként ma már – a prágai mellett – Budapesten, Bukarestben, Pozsonyban, Szófiában, Varsóban és Zágrábban vannak irodái. Az LLP Csoport a világ számos országában vezet projekteket, így többek között Belgiumban, Olaszországban, Egyiptomban, Venezuelában, Japánban, az Egyesült Államokban és Kanadában.
Az LLP Csoport ügyfélkörébe tartoznak az üzleti élet szinte minden területén tevékenykedő cégek, a petrolkémiai ipartól a szállodákon és gyógyszergyárakon keresztül a televízió-állomásokig. Ügyfelei között megtalálható például a BP, GlaxoSmithKline, Johnson & Johnson, Mirato, Roche, KPMG, UPS és a Duna Szálloda Rt. (Marriott szállodalánc).

További információk:
LLP Budapest Kft. – Paul Brigitta
Tel.: 412-2400 Fax: 412-2401 E-mail: Brigitta.Paul@llpgroup.com, Web: www.llpgroup.com

Ajánlott videó

Olvasói sztorik