Belföld

net.Wednesday – Internet a pártok életében

Szeretettel meghívjuk Önt a net.Wednesday áprilisi rendezvényére, melynek témája: "Internet a pártok életében"

Az áprilisi net.Wednesday során elsősorban arra keresünk választ, miként használják a politikai pártok az Internetet ma Magyarországon, milyen internetes alkalmazások segítik a pártok szervezeti működését helyi, illetve országos szinten. Szándékunkban áll megvizsgálni, hogy az online média és a kapcsolódó internetes eszközök (pl. fórum, chat, hírküldés, stb.) hogyan befolyásolják az Internet-használók politikai aktivitását, véleményét, illetve azt, hogy maguk a pártok milyen mértékben használják az Internetet közvélemény-kutatásra, információgyűjtésre, sajtófigyelésre és egyéb tájékozódásra.

A net.Wednesday Internetes szakmai közönsége számára érdekes lehet, hogy az egyes párt-honlapokat mekkora stábok, mekkora költségvetésből, milyen tartalomkezelői és jóváhagyási megoldásokkal üzemeltetik, illetve a választási kampány során a pártok milyen online reklámlehetőségeket választottak, és hogyan értékelik ezek sikerességét.

Figyelem! Mivel a net.Wednesday-t informatikai szakmai fórumként működtetjük, nem áll szándékunkban politikai vitát kezdeményezni; így a fent leírt témakört is moderálási alapelveink betartásával, pusztán szakmai szempontból kívánjuk körbejárni.

Jöjjön el a net.Wednesday-re, és szóljon hozzá Ön is! Kérdezzen!

A rendezvény időpontja: 2002. április 17., 18:30
Érkezés és regisztráció: 18.00 – 18.30

Helyszín: East-West Business Center, Sky Conference Room
1088 Budapest, Rákóczi út 1-3., VIII. emelet

A Sense/Net által minden hónap harmadik szerdáján megrendezett
net.Wednesday-en a részvétel ingyenes, mindössze egy névjegykártyát
kérünk belépéskor.
Amennyiben Ön vagy munkatársa részt kíván venni rendezvényünkön, illetve további információra van szüksége, kérjük jelezze az alábbi
elérhetőségek egyikén:

Web: http://net.Wednesday.hu/reg
Tel: 329 5151
E-mail: netwednesday@sensenet.hu Fax: 329 5252

A találkozás reményében,

Juhász Gabriella
PR manager
Sense/Net

Ajánlott videó

Olvasói sztorik