Belföld

A Balanced ScoreCard (BSC) gyakorlata – Ahogy eddig még hallott róla ESTUDO Szakmai nap

Hallott már a Balanced ScoreCard (BSC) bevezetésének előnyeiről?

Felvonultatták már az esetlegesen vele járó nehézségeket is?
Eljött az idő, hogy ne csupán elméleti ismeretekkel gazdagodjon, hanem kifejezetten gyakorlati oldalról közelítsük meg a BSC témáját.

Elméleti sík helyett a valóság talaján járunk!

A szakmai nap célja:
Kiegyensúlyozott mutatószámrendszert alkalmazó cégek képviselői adják át megszerzett ismereteiket, tapasztalataikat, valamint beszámolnak annak -cégük működésére tett – hatásáról.
Ismerje meg a magyar gazdaság meghatározó cégeinek vezetőit és a délutáni panel-beszélgetés keretében vitassa meg velük problémáit!

Rendezvényünk értékes információkkal szolgálhat mindenkinek, aki mutatószámrendszert alkalmaz, vagy annak bevezetését tervezi.

Előadóink között szerepel:
Márta Judit igazgató-helyettes, MATÁV Rt., Kovács Éva BSC projektvezető, ÁB-Aegon Általános Biztosító Rt., Dr. Ilyés Csaba vezető controller, TVK Rt., Lackó Péter vezető tanácsadó, Clarity Consulting

Információ:
ESTUDO RENDEZVÉNYSZERVEZŐ IRODA

Cégünk rövid bemutatkozása:

Az ESTUDO Rendezvényszervező Iroda egy sikeres múltra visszatekintő kereskedelmi profilú vállalkozás (Novitrade Kft.) berkein belül 2002. januárjától induló konferencia-
és rendezvényszervező társaság, mely az eredeti tevékenységi kör kiszélesítésével
kívánja a cég piaci pozícióját tovább erősíteni.

Ebben az évben közel 40 konferenciát tervezünk 30-150 főig. Konferenciáink a gazdasági élet különböző szervezeteinek, önkormányzatoknak, és non-profit szervezeteknek egyaránt szólnak. A különböző területeken megcélzott közönség elsősorban döntési helyzetben lévő vezetőkből, illetve az ilyen pozíciók potenciális jelöltjeiből kerül ki, de szervezünk hobbi és életmód jellegű rendezvényeket is.
Meghívott előadóink kvalitása, kiterjedt gazdasági kapcsolatrendszerünk, tapasztalataink, szaktudásunk mind garantálják, hogy a legújabb ismereteket a legmagasabb színvonalon közvetítsük Önöknek.

A Novitrade Kft. 1994. októberében alakult 80 M Ft-os alaptőkével. A cég fő tevékenységei közé (Ikarus) autóbusz alkatrészek exportja és importja tartozik de ezek mellett szervizberendezés, élelmiszer, közszükségleti cikkek exportjával is foglalkozik.
Az alkatrészek eladása saját raktárból történik. Jelenleg a Kft.-nek több külföldi képviselete van, pl: Ungváron (Ukrajna), Tashkentben (Üzbekisztán), Szent Péterváron (Ororszország).
Főbb piacaink a FÁK országok, Lengyelország, Csehország, Szlovákia, Tunézia, Kanada, Németország, USA.
Az alkatrész export mellett közúti járművek (elsősorban buszok) exportjával, valamint exportszolgáltatásként járművek nagyjavításával is foglalkozunk. Az évek folyamán a cég jelentős ingatlanvagyonra tett szert, melynek hasznosítása is a feladatok közé tartozik.
Reméljük, hogy mihamarabb üzleti partnereink sorában köszönthetjük!

Aktuális programjainkról honlapunkon (http://www.estudo.hu) tájékozódhat!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik