Belföld

Információs Magyarország Hétvége

A Miniszterelnöki Hivatal Informatikai Kormánybiztossága és az Oktatási Minisztérium 2002. március 21-24. között Információs Magyarország Hétvége elnevezéssel kiállítással egybekötött konferenciát szervez Budapesten a Millenáris Parkban.

A meghívott cégeknek, intézményeknek lehetőséget biztosítunk az információtechnológiához kapcsolódó fejlesztéseik, eredményeik, saját programjaik bemutatására, előadások megtartására.

A rendezvény célja hogy megfelelő fórumot biztosítson a hazai ICT szektor és a kormányzati szféra képviselőinek a párbeszédre, valamint az elért eredmények bemutatására.

A rendezvényt Dr. Stumpf István Miniszterelnöki Hivatalt vezető miniszter nyitja meg, aki értékeli a lezárult programokat, valamint ismerteti a MEH IKB legújabb pályázatait.

A rendezvény keretében lehetőség nyílik arra is, hogy a kiállítók a nagyközönség előtt tartott előadásaikban ismertessék tevékenységüket és jövőre vonatkozó terveiket.

A kiállítás programjának része, hogy a Jövő teremben külön kiállítási lehetőséget biztosítunk azon résztvevőknek, akik rendelkeznek a hazai piacon újdonságnak számító termékkel. A bemutatón, amennyiben a termék adottságai engedik, a kiállító cég kipróbálási lehetőséget biztosít a közönség számára.

Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

Helyszín: Millenáris Park, Budapest 1024 Lövőház u. 39.

A kiállítással kapcsolatban bővebb információ: 441-25-46-os telefonszámon, Horváth Katalintól kérhető.
E-mail: horvathk@ikb.meh.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik