Belföld

Barkácsszex – droidok a hálószobában

Eljön majd az a morózus nap, amikor az "50 ok, amiért egy robot jobb szerető a férfinál" című közismert e-mailen nem nevetgélünk fennhangon. Buja szex a háztartásban - amikor már nem él férfi a föld kerekén.

Egy San Francisco-i pornóstúdióban az erotikát lóerőre és rezgésszámra mérik. A stúdió benépesítése botokkal és droidokkal szinte előzékenység – vagy nevezzük inkább jómodornak? – egy olyan webszájt részéről, amelyen szemrevaló modellek torzszülött gépekkel keresik a gyönyört.

A stúdiót korábban egy dotcom cég bérelte. Ahol valaha számítógépek hada állt, ma heverők, világítóállványok és fehér lepedők tornyosulnak – könnyen mozgatható forgatási kellékek. És természetesen a gépek: a ház körüli barkácsolás tökélyre fejlesztett alkotásai.

A Kalapács fantázianévre hallgató szerkezet leginkább egy hátrafelé tekerhető szobabiciklire emlékeztet. Betolakodó eredetileg egy szolid amerikai család házi evezőgépeként funkcionálhatott, egészen addig, amíg a pornóipari preparátor iskola egy leleményes bütykölője kezébe nem került.

Tilosban járó valaha turmixgépként szolgált. A legabszurdabb talán Kecskefejő, amelyet a farigcsálók feltehetően egy gyanútlan oklahomai kecskefarmertől szereztek be, jelenlegi funkciója a mellbimbó izgatása. (Még nem jelentkezett olyan kalandvágyó hölgy a cégnél, aki a tanyai perverziónak ezt a típusát kereste volna.)

A tökélyre barkácsolt gyönyörökkel a cég elsősorban nem is a hús-vér férfiakat mellőző, tökéletes szeretőt kereső nőket célozza meg. A szolgáltatások iránt elsősorban zabolátlan férfiak és szabados leszbikusok érdeklődnek: a szájt elsősorban nem berendezéseket, hanem illúziót árul, a gépi szerelem vízióját.

A gépeket a gyártók 1500-4000 dollárért árusítják, házilag azonban olcsóbban is kihozhatók, hisz az alkatrészek bármelyik barkácsáruházban kaphatók. A FuckingMachine.com elsősorban a videókat letöltő előfizetőkből profitál. A webszájt producere szerint ezek a gépek a Legó felnőtt változatának felelnek meg.

A Salon online magazin által megkérdezett szakértők szerint lehet, hogy a gépek most mulatságosan futurisztikusnak tűnnek, de az sincs kizárva, hogy ezek a vibrátorok és műpéniszek új generációi. A szájton egyébként kaphatók régimódi, már csaknem 15 éve a piacon lévő modellek is, mint például a Sybian fantázianévre hallgató.

Elképzelhető, hogy ezek a gépek primitív elődei a Spielberg Mesterséges értelem című filmében szereplő szeretőrobotoknak? Nincs már messze a droidok szexuális rabszolgasága? Közeleg az idő, amikor már nem mosolygunk az “50 ok, amiért egy robot jobb szerető a férfinál” e-maileken?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik