Belföld

The Most Inspiring Leader Award 2001

A 21. század hajnalán egyre több kutató, gyakorló vezető nyilatkozik úgy, hogy az élesedő piaci versenyben a siker egyik legfontosabb záloga az, hogy egy vállalat vezetője milyen gyakran képes olyan helyzetet teremteni, amely mozgósítja, inspirálja munkatársait céljaik elérése érdekében.

Mi a TMI-nál az Üzleti Eredményesség Emberi Oldalát fejlesztjük, ezért különösen fontosnak tartjuk ezeket a pillanatokat. Hisszük, hogy időről időre fontos megállni, értékelni kapcsolatainkat, és köszönetet mondani mindazoknak, akik inspirálóan hatottak ránk közvetlen és tágabb környezetünkből egyaránt.

Ezzel a céllal a TMI nemzetközi hálózatához csatlakozva Magyarországon első ízben meghirdettük a “The Most Inspiring Leader” díjat. Az évenkénti díjat az az elsőszámú vállalati vezető kapja, aki az elmúlt évben vezetőként személyiségével, magatartásával, példamutatásával a leginspirálóbban hatott kollégáira, üzletfeleire, ismerőseire és talán versenytársaira is.

Az üzleti élet 360 elsőszámú vezetőjének és humán szakembereinek megkérdezése után 2001-ben a díjat a magyarországi elsőszámú vezetők közül Kepecs Gábor úr az ÁB-Aegon Biztosító vezérigazgatója kapja.

A díj átadására 2002 január 6-án, mintegy 200 meghívott vendég jelenlétében az “Inspiring People” című újévi koncerten kerül sor a Le Meridien Budapest szálló Salon President termében. Fellép a Budapest Jazz Orchestra.

TMI – t 1975-ben alapították Dániában. Ma Európa egyik vezető, több mint 40 országában működő “fejlesztő” vállalata. Cégünk számos nemzetközi díjat nyert el a vezetői gondolkodás és a vállalati gyakorlat formálásában felmutatott innovatív hozzájárulásaiért. A TMI Magyarországon 1989-ben jelent meg szolgáltatásaival, s mára a tréning és humán tanácsadási szolgáltatások egyik legmeghatározóbb hazai képviselőjévé vált.

Hisszük, hogy a tartósan sikeres szervezetekben az embereket helyezik a középpontba. Az eredményesebb működés érdekében sok vállalat megváltoztatja rendszereit, szervezeti felépítését, újjászervezi folyamatait. Mindez gyakran mégsem eredményezi a várt fejlődést, mert a munkatársak nem változnak, nem válnak a változási folyamat elkötelezett résztvevőivé, nem kerülnek a szükséges tudás és készségek birtokába. Azon vállalatok, akik az embereket helyezik a középpontba, a munkatársak szívét és eszét egyaránt megnyerik a vállalatnak. Felismerik, hogy munkatársaik olyan egyéniségek, akiknek önálló érzéseik, gondolataik és készségeik vannak, melyeket érdemes közkinccsé tenni, felhasználni és fejleszteni, hogy mindenki mozgósítsa energiáját a vállalat sikere érdekében.

Ezért célunk előmozdítani Megbízóink üzleti sikerességét olyan testre szabott fejlesztési megoldások, tanácsadói szolgáltatások és gyakorlati eszközök segítségével, amelyek révén kivívhatják ügyfeleik és munkatársaik fokozott megelégedettségét, és megteremthetnek egy fejlődésre és növekedésre inspiráló belső környezetet.

Mi ebben kívánunk ügyfeleink szakértő partnerei lenni az alábbi főbb szolgáltatási területeken:
– Vezetés Fejlesztés
– Belső együttműködés és csapatmunka fejlesztés
– Szervezeti változások, szervezeti kultúra fejlesztése

Modla Norbert
Ügyvezető partner
TMI Hungary Kft.

Elérhetőségünk és további információk:
TMI Hungary Kft. – 1075 Budapest, Rumbach S. u. 15/b.
Tel: 461-7474; Fax: 461-7480; office@tmi.hu; http://www.tmi.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik