Belföld

Antik Enteriőr Magyarországi Régiségkiállítás és Vásár

2001. november 22. és 25. között ismét megrendezik az Antik Enteriőr Magyarországi Régiségkiállítás és Vásárt.

Antik Enteriőr Magyarországi Régiségkiállítás és Vásár 1Közép-Európa legjelentősebb, régiségeket, antik bútorokat és lakberendezési kiegészítőket felvonultató kiállítása nyolcadik alkalommal látható Budapesten, ezúttal a Műcsarnok termeiben. Galambos Sándor és Tausz Ádám, a kiállítást szervező cég tulajdonosai és ügyvezetői a rendezvény alapvető céljait már a kezdetek óta változatlanul határozzák meg. Bemutatkozási és értékesítési lehetőséget teremteni a műkereskedőknek. A műgyűjtők, befektetők és érdeklődők számára alkalmat adni a kínálat áttekintésére, segíteni a magyar műkereskedelem bekapcsolódását a nemzetközi vérkeringésbe.

Antik Enteriőr Magyarországi Régiségkiállítás és Vásár 2Az Antik Enteriőr több esztendős története során Közép-Európa legrangosabb műtárgyvásárai között előkelő helyet vívott ki magának. A rendezvény iránt megnyilvánuló óriási érdeklődést mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy tavaly csaknem húszezren látogattak el a kiállításra.

A rendezvényen szakmánként csoportosulva állítanak ki a különböző cégek. A tematika évek óta változatlan, minden műtárgycsoport – bútorok, csillárok, lámpák, ékszerek, érmék, értékpapírok, fegyverek, fenyőbútorok, festmények, hangszerek, könyvek, órák, porcelánok, szobrok, technikai régiségek, textíliák, vallási tárgyak – képviselteti magát és megvásárolható a rendezvényen.

A szervezők minden évben értékes nyereményeket sorsolnak ki a kiállítás utolsó napján a látogatók között. Az idei rendezvény nyereményei:

– Boldizsár István: Nagybányai táj című, élmillió forint értékű festménye (Olaj, vászon. Méret: 80 × 100 cm, Jelezve balra lent: Boldizsár)

– Hosszú hétvége (3 éjszaka) 2 fő részére a Danubius Thermal & Sport Hotel Bük négy csillagos szállodájában teljes kiszolgálással.

Helyszín: Műcsarnok 1146 Budapest, Dózsa Gy. út 37.

Nyitva tartás:

2001. november 22-étől 24-éig 10-től 19-ig

2001. november 25-én 10-től 18-ig

Szervező: Partner’s 2000 Kft.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik