Belföld

A WebTime Kft. a WEBBUSINESS szóvédjegy jogosultja.

A Magyar Szabadalmi Hivatal 2001. október 18. napján 167 220 lajstromszámmal, a WebTime Kft. jelölte meg a WEBBUSINESS szóvédjegy jogosultjának.

A WebTime Kft. 1999. december 16. napján jelentette be igényét a WEBBUSINESS szóvédjegyre. A Magyar Szabadalmi Hivatal határozata visszamenőleges hatályú.

A WebTime Kft. 1998 májusában indította útjára a WebBusiness Internetes Üzleti Információs Adatbankot, melynek fő célja a konkrét üzleti ajánlatok közvetítése. Ezen a területen a WebBusiness piacvezető Magyarországon.

A Magyar Marketing Szövetség ‘Az év honlapja’ díját 2001-ben a WebBusiness nyerte el az 50 főnél kevesebbet foglalkoztató vállalatok között.

Magyarországi stratégiai partnereink között mások mellet már megtalálható a Figyelőnet, a Stop, a Magyar Hírlap Online, az Internet Kalauz, a Prím Online, a Piac és Profit, a TVNET, az Index West (részletek:http://wb.hu/wbpartner/).

A szolgáltatás jelenleg már négy országban (Ausztria, Lengyelország, Magyarország, Románia), hat nyelven (magyar, angol, német lengyel, román és szerb) érhető el. A magyar, angol és szerb nyelvű adatbázisok menedzselése Magyarországról történik.

A WebBusiness franchise rendszerben tavaly szeptemberben indult el először Lengyelországban, varsói, majd idén májusban Romániában, marosvásárhelyi,
szeptemberben Ausztriában, bécsi központtal.

A szolgáltatás elsődleges célja konkrét üzleti ajánlatok közvetítése az ajánlattevő és a célcsoport között.

A WebBusiness Internetes Üzleti Információs Adatbank Magyarországon először nyújt lehetőséget arra, hogy az üzleti ajánlatok azonnal eljussanak a gazdasági élet azonos területén tevékenykedő cégek számára, a jelenleg technikailag elérhető leghatékonyabb formában.

A szolgáltatás lényege, hogy bárki díjmentesen meghatározhatja a számára fontos üzleti ajánlatok paramétereit (TEAOR-szám, jelleg és kulcsszó megadásával). A megadott feltételeknek megfelelő ajánlat beérkezése esetén a rendszer automatikusan továbbítja azt számára. Az e-mail címmel nem rendelkezők is megrendelhetik az ajánlatokat mobiltelefonra vagy személyhívóra, illetve lekérhetik telefaxra is.

Fizetni akkor kell, amikor a cég saját ajánlatát, magáról szóló információt szeretne a rendszerben közzétenni. Egyéves átalánydíjért a felhasználó korlátlan mennyiségben helyezheti el saját üzleti ajánlatait az adatbázisban immár hat nyelven magyarul, angolul, németül, lengyelül, románul és szerbül. Az üzleti ajánlat, a rögzítést követően néhány percen belül eljut a célcsoporthoz olyan formában, amint azt igényelték.

A WebBusiness szolgáltatást éves felhasználói szerződés keretei között nyújtjuk, mely az alábbi lehetőségeket tartalmazza:

– Korlátlan üzleti ajánlat elhelyezés lehetőségét a magyar, az angol, a német, a lengyel, a román, és a szerb nyelvű adatbázisban.
– Weboldal elkészítését és elhelyezését a http://www.wb.hu/cegnev/ címen.
– Bejegyzést a magyar, az angol, a német, a lengyel, a román, és a szerb nyelvű szakmai adatbankba, tevékenységi terület bemutatással.
– Fényképes bemutatkozás lehetőségét a Cég vezetője részére a Cégarcok menüpontban.

A WebBusiness néhány héten belül új designnal jelenik meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik