Belföld

Coca-Cola Magyarország a gyakorlati marketing oktatásért

Másodszor hirdette meg a Coca-Cola Magyarország a Coca-Cola Integrált Marketing Workshopot, a Marketingoktatók Gödöllői konferenciáján. A háromnapos ingyenes képzés kivételes lehetőséget teremt a jövő szakemberei számára, hogy a megszerzett elméleti tudásukat gyakorlati ismeretekkel egészítsék ki és valós piaci körülmények között tegyék próbára. A szervezők kétszáz diákot várnak az ország valamennyi szakirányú képzést nyújtó felsőoktatási intézményéből.

A Coca-Cola Magyarország immár negyedik éve támogatja saját képzési programjaival a hazai marketingoktatást. A Budapesti Gazdasági Főiskola Külkereskedelmi Főiskolai karán, október 10-12-ig a cég másodszor szervezi meg Coca-Cola Integrált Marketing Workshopot marketinget, marketingkommunikációt hallgató egyetemistáknak, főiskolásoknak. Az országos workshop célja, hogy a diákok megalapozott elméleti tudását olyan gyakorlati módszerekkel, eszközökkel egészítse ki, amelyeket majdani munkahelyükön, a piacon alkalmazni tudnak. A háromnapos képzés egy valós élethelyzetet szimulál, és igazi megmérettetést jelent. Az előadások alapján a csapatokba szervezett résztvevőknek a harmadik nap végére egy integrált marketing tervet kell elkészíteniük, majd prezentálniuk.
“A Budapesti Közgazdasági és Államigazgatási Egyetemen már negyedik éve rendeztük meg a Coca-Cola Integrált Marketing Kurzust az egyetem, végzés előtt álló hallgatóinak. Az országos érdeklődésre való tekintettel 2000-ben ennek a programnak az alapján dolgoztuk ki a háromnapos országos worksopot. A Coca-Cola életében komoly hagyományai vannak az oktatás és az ifjúság támogatásának. Magyarországon a marketing oktatás támogatását kiemelten fontosnak tartjuk, hiszen mindannyiunk célja, hogy jól felkészült szakemberek irányítsák a jövő gazdaságát”- fogalmazott Horváth Magyary Nóra, a Coca-Cola Magyarország közkapcsolati és kommunikációs igazgatója.

További információ:
Horváth Magyary Nóra
Coca-Cola Magyarország
közkapcsolati és kommunikációs igazgató
Tel: 06/24/500-568
www.coca-cola.hu
sajtoinfo@coca-cola.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik