Belföld

Új szemszínt akar? A megoldás: Freshlook!

A szemszín kifejezi az ember stílusát, hangulatát, általában illik az ember egyéniségéhez. Hiszen - amint azt jól tudjuk - a szem a lélek tükre De mi van akkor, ha valaki változtatni akar rajta, egy kicsit fel akarja dobni, még szebbé varázsolni, vagy ugyanabban a színben még erőteljesebbet, vagy esetleg lágyabbat szeretne? Hogy jobban illeszkedjen a haja színéhez, vagy éppen a stílusához?

Úgy gondolja, hogy egyéniségéhez, vagy pillanatnyi hangulatához jobban illik egy mélyebb, színű, vagy világosabb szem? Hiszen tudjuk hogy a színek hangulatot, stílust is kifejeznek, vagy épp fordítva: kifejezünk általuk? Az esti partiba más színű szemmel szeretne megjelenni? Pont abba az estélyi ruhába szeretett bele, amelynek színe nem passzol az Ön szeme színéhez? Mit tegyen? Nem kell elkeserednie, most itt az új megoldás, a FreshLook Colors kontaktlencse! A CIBA Vision legújabb termékeivel többféle színűre “festheti” szeme színét. A FreshLook Colors hatféle színben is hozzáférhető: a kék és zöldön kívül izgató violaszínbe, csábító mogyoróbarnába, exkluzív zafírba és sejtelmes ezüstkékbe is “öltöztetheti” szemét. Sőt! Ilyen széles választék mellett akár naponta, sőt reggeltől estére is megváltoztathatja szeme színét. A FreshLook Colors havi hordású szférikus és lágy kontaktlencse. Mintája egyszínű, visszaveri a fényt, ezzel tudja “megszínesíteni” a szemet. Mivel dioptria nélküli változatban is kapható, azok számára is kényelmes viseletet jelent, akik tényleg csak “buliból” akarnak új szemszínt, de nem szorulnak látáskorrekcióra. Ismerősei egyszer csak azt érzik Önön, hogy valami nagyon fontos részlet, apróság megváltozott, amitől Ön még érdekesebb, izgalmasabb lett. A haja színét festette át? Új szemfestéket, vagy sminket használ? Esetleg csak kipihentnek tűnik egy hosszú szabadság után? Nem találták el! “Csupán” finoman megváltoztatta szeme színét. Mivel? Az FreshLook másik új sorozatával, a ColorBlends kontaktlencsével, amely diszkréten és teljesen természetes hatást keltve változtatja meg a szem színét. A lencsén apró színes pöttyök vannak, amelyek háromféle mintázattal rendelkeznek. A tökéletes szemszín ezek kombinációjából áll össze, mivel az írisz természetes rajzolatát szinte 100%-osan visszaadják. A FreshLook ColorBlends ugyancsak hatféle színben kapható: kék, zöld, ezüstkék, gesztenyebarna, mézszín és türkízkék. Micsoda választék!
A CIBA Vision Freshlook elmúlt évek kutatómunkájának eredményeként a FreshLook Colors és FreshLook ColorBlends teljesen élethű színeket biztosít viselője számára. Azok se keseredjenek el, akiknek tökéletes a látásuk: mindkét termék kapható dioptria nélküli változatban is!

További információért kérjük keresse fel honlapjainkat, a http://www.cibavision.com -ot, a http://www.cibavision.hu -t, iletve a http://www.focus-mag.gu -t.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik