Belföld

Az Ericsson megszerzi a Hewlett-Packard fennmaradó érdekeltségét az EHPT-ben

Az Ericsson úgy határozott, hogy megvásárolja a Hewlett-Packard-nak az EHPT-ben fennmaradó 19 százalékos érdekeltségét, hogy erős pozíciót építhessen ki a 3G és az internetes fizetés számára kifejlesztett üzlettámogatási rendszerek és számlázórendszerek piacán.

2001. szeptember 4-étől az EHPT tevékenységei is az Ericssonhoz tartoznak majd. Ezzel az Ericsson megerősíti távközlés-menedzselési tevékenységét, új lehetőségeket teremt, és lehetővé teszi a hasonló kompetenciák együttműködését.
A HP az Ericsson jelentős partnere marad, és továbbra is foglalkozik majd számlázórendszerek és üzlettámogatási rendszerek viszonteladásával, telepítésével és támogatásával a különböző HP szervezeteken keresztül. A HP széles körű tapasztalattal rendelkezik ezen a piaci területen, a világ minden táján támogatást nyújtva megrendelőinek.
Az EHPT jelenleg körülbelül 900 alkalmazottal rendelkezik. A vállalatot az Ericsson és a Hewlett-Packard közösen alapította 1993-ban.
Az Ericsson folyamatos technológiai vezető szerepe révén formálja a mobil és a széles sávú internetes kommunikáció jövőjét. Több mint 140 országban kínál innovatív megoldásokat, ezáltal segítve a világ leghatékonyabb kommunikációs vállalatainak létrejöttét.

További információ: http://www.ericsson.com/press
TOVÁBBI INFORMÁCIÓ
Lipaty Gabriella
kommunikációs igazgató
Tel: 437-7134
E-mail: Gabriella.Liptay@eth.ericsson.se

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik