Belföld

Augusztusban újra Budapest Parádé

Idén, a tavalyi nagysikerű rendezvényhez hasonlóan, újra megrendezésre kerül a budapesti fesztiválsorozat nagyszabású záróeseménye, a Budapest Parádé. A 2000-ben közel kétszázezer vendéget vonzó esemény helyszíne idén az Andrássy út - Hősök tere útvonal mellett a teljes Dózsa György úttal bővül.

Augusztusban újra Budapest Parádé 1Az idei nyár hivatalos záróeseménye a Budapest Parádé augusztus 25-én 12 órakor indul az Erzsébet térről, és este 10-kor ér véget a Felvonulási téren. A Sziget Kulturális Szervezőiroda “Indíts Kamiont” című felhívására várakozáson felüli jelentkezés érkezett. Közel 100 pályaműből választották ki a szervezők azt a cca. 50 járművet, amely programja, dekorációja és színvonala alapján egyezik a Budapest Parádé célkitűzésével. A Budapest Parádé célja, hogy bemutassa a főváros és Magyarország kulturális- szórakoztató életének legfontosabb szereplőit. A kb. 50 kamionon több mint 60 klub, lemezkiadó, médium mutatkozik be.

Kamiont indítanak a legjelentősebb dj-k, klubok és rendezvények, rádiók, tévék, magazinok. A kamionok sorrendje>> A Budapest Parádé sikerét garantálhatja, hogy a rádiók közül aktívan vesz részt a Roxy, az EstFM, a Juventus, a Danubius, a Tilos és a Deejay, a klubok és szervezők köréből többek között a Palace, a Süss fel nap, az E-klub, a Banán, a Flört, az Új Vár Klub, a VOLT Fesztivál és a Hyperspace. Az írott média területéről a Freee Magazin, a Check, a Wanted, a Magyar Narancs, az Ifjúsági Magazin és a Bravo is indít kamiont, de ugyancsak a felvonulók között üdvözölhetjük idén a TV2-t, a Viva+, magyar zenetévét, a Satelitet, a Viasat 3-mat, és az m1-es Zanzibárt.

Augusztus 18-tól naponta más-más helyen rendeznek előbulikat:

18., szombat: Pepsi Sziget Café

19., vasárnap: Széchenyi-kert – Fergeteg Party Juventus Rádiós Dj-kel

20., hétfő: Zöld Pardon – Hiperkarma, Dj.Márk

21., kedd: Cha-cha-cha Underground Café

22., szerda: West Balkán – Sunset Café – Jutasi Tamás, Konrád

23., csütörtök: Rudas Romkert – dj.Rozsda

24., péntek: West Balkán – Listen dj-k

Budapest Parádé Médiaterasz

A Nyugati téren naponta 12-20 óráig dj-k a téren, élő közvetítések, közönségtalálkozók, kívánságműsor:

18., szombat: Rádió 1 nap

19., vasárnap: Tilos Rádió nap

20., hétfő: Juventus Rádió nap

21., kedd: Est FM nap

22., szerda: Danubius Rádió nap

23., csütörtök: Viva+nap (helyszíni forgatás)

24., péntek: 96,4 Roxy Rádió nap

Természetesen idén is a város szinte valamennyi klubjában afterpartival várják vendégeiket a Budapest Parádén résztvevők. A legnagyobb utóbulinak, a “Budapest Parádé Bónusz” címűnek 21-08 óra között az SAP-, az Olimpiai- és a Körcsarnok ad otthont, ahová 20.000 vendéget várnak a Budapest Parádé éjjelén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik