Belföld

Hurrá utazunk! A Színes Mai Lappal a Földközi tengeren

Véget ért a Színes Mai Lap minden várakozást felülmúló matricás játéka, a Matripax. 2001. június 6-a óta minden nap 7 szerencsés felmatricázott gépkocsi kelt versenyre a heti nyereményekért illetve a fődíjért, a ciprusi luxus hajóútért. A fődíj kisorsolására 2001. július 16-án, hétfőn reggel került sor az m1, Ma reggel c. műsorában, közjegyző jelenlétében.

A Színes Mai Lap Matripax elnevezésű játéka 2001. június 6-án indult útnak. MOL kutaknál lehetett rástartolni a Színes Mai Lap matricákra. Ezt kellett felragasztani a játékosoknak autóikra és már csak figyelni kellett a Színes Mai Lapot, mert minden nap 7 matricás autót kaptak lencse végre a lap fotósai.

A lefotózott szerencsés autósok részt vettek a heti sorsolásokon is, ahol minden héten 100,000 forint értékű Malév repülőjegyet lehetett nyerni, kétszemélyes hétvégét Várgesztesen illetve egy túrakerékpárt. Azoknak sem kellett azonban elkeseredniük, akik ebben nem voltak szerencsések, mert ringbe szállhattak a játék fődíjáért.

A fődíj nyilvános sorsolására 2001. július 16-án került sor az m1 reggeli műsorában 8 órakor, Dr. Dankó Patrícia közjegyző jelenlétében. Fábián Barna, az m1 fiatal műsorvezetője 294 len-csevégre kapott autós közül húzta a ki a fődíj nyertesét, aki Baranyai János szigetszentmiklósi lakos, a DND-613 -as forgalmi rendszámú gépkocsi tulajdonosa lett.

A szerencsés nyertes részt vehet másodmagával azon a ciprusi luxus hajóúton, amely egyiptomi kirándulást és rengeteg csodálatos programot ígér a Földközi-tengeren.

Kellemes utazást kívánunk!

Budapest, 2001. július 16.

További információ:

Beer Júlia
PRESS&INFORM Kft.
Tel: 470-2057
Beer@pressinform.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik