Belföld

Swing a színpadon – Koncertajánló

A Budai Parkszínpadon ma este 8 órakor a Cotton Club Singers és a Hot Jazz Band zenekarok koncerteznek. A Cotton Club Singers együttest már nem kell bemutatni, mert évek óta sikert sikerre halmoznak a koncertjeiken tömött nézőtér előtt.

Swing a színpadon – Koncertajánló 1A stílusában hasonló Hot Jazz Band pedig

tizenöt évvel a megalakulásuk után mára már elérte, hogy nemcsak Európában, hanem Amerikában is az egyik legjobb tradicionális jazz formációnak számítanak.

Páratlan zenei élmény

Külön öröm a hazai közönség számára, hogy elfeledettnek hitt, magyar slágereket is felvettek a repertoárjukba. A kivétel nélkül első osztályú muzsikusokból álló csapat vezetője, Bényei Tamás amellett, hogy trombitásként és bendzsósként is egyike a világ legjobbjainak, mint énekes ösztönösen természetes eleganciával idézi Frank Sinatra vagy Jávor Pál zenei világát. Néhány hagyományos dixieland lemez után készítettek több nagy sikerű magyar nyelvű CD-t, George Gershwin születésének századik évfordulójára kiadott anyaguk méltó tisztelgés a Summertime, a Rhapsody in Blue és ezernyi más csodálatos melódia szerzője előtt.

Az együttes tagjai:

Bényei Tamás: trombita, bendzsó, ének

Szily Róbert: gitár bendzsó

Bera Zsolt: harsona

Juhász Zoltán: nagybőgő

Galbács István: dob

Fodor László: klarinét, szaxofon

Cím: Bp. XI. Kosztolányi Dezső tér (Pénztár tel: (06-1) 466-9849 keddtől vasárnapig 15-18 óráig, előadásnapokon műsorkezdésig.

Jegyárak: 3.700,-Ft 3.200,-Ft 2.500,-Ft

Ajánlott videó

Olvasói sztorik