Belföld

A Cisco Systems és az Axelero támogatja az Európai Ér- és Szívsebész Társaság kongresszusát

On-line közvetítés a nemzetközi jubileumi kongresszus prominens előadásairól.

Idén hazánk ad otthont az Európai Ér- és Szívsebész Társaság ötvenedik, nemzetközi jubileumi kongresszusának, amely június 20-23-ig kerül megrendezésre a Budapesti Kongresszusi Központban.

Az 1951-ben megalakult társaság magyar elnöke, és egyúttal a kongresszus elnöke, Prof. Dzsinich Csaba köszöntő beszédében külön kihangsúlyozta a kongresszus technológiai támogatói, a Cisco Systems Magyarország és az Axelero Internet Szolgáltató Rt. által nyújtott segítséget.

A két vállalat együttműködése és támogatása lehetővé tette, hogy a kongresszus négy prominens előadását a világ bármely pontján on-line követhessék az érdeklődők. Az Axelero által rendelkezésre bocsátott szerverek és számítógépek, valamint a Cisco 1720 router és a Cisco 1548 Micro Switch az e célra a rendezvény helyszíne és az Axelero Adatpark között kiépített 2Mbit/s sebességű bérelt vonali kapcsolaton teszi lehetővé az online közvetítést. Az Axelero által a kongresszus résztvevői számára létrehozott Internet szoba 5 számítógéppel és állandó Internet kapcsolattal áll a résztvevők rendelkezésére.

A kongresszus élőben közvetített előadásaira a www.escvs.medical.hu weboldal timetable rovatában, a final program címszó alatt, az alább jelzett időpontokban feltüntetett előadások kiválasztásával lehet kapcsolódni. Az online előadások időpontjai: június 21-én 12.00-12.35, június 22-én 9.55-10.30, 15.20-15.55, valamint június 23-án 9.55-10.30.

A kongresszusról a www.escvs.medical.hu, a Cisco Systemsről a www.cisco.hu, az Axelero-ról pedig a www.axelero.hu weboldalakon található bővebb információt.

További információ:
Axelero Internet Szolgáltató Rt.
Berkes Jenő
Tel: 432-0965
Berkes.jeno@axelero.com

Cisco Systems Magyarország
Sinkó Judit
Tel: 235-1100
jsinko@cisco.com

Ajánlott videó

Olvasói sztorik