Belföld

Megerősítette piacvezető pozícióját a Take it

Az év első öt hónapjában megerősítette piacvezető pozícióját az 1995 óta első számú, szelekcióval foglalkozó, személyzeti tanácsadó cég, a Take it. Deák Andrea, ügyvezető igazgatója elmondta, hogy az idei esztendőben már 120 új megbízást kaptak, s árbevételük több mint 20 százalékkal haladta meg a tavalyi év hasonló időszakáét.

A Take it a nemzetközi Neumann csoport tagjaként 1993 óta tevékenykedik közép vezetők és képzett szakemberek hirdetéssel támogatott keresésének és kiválasztásának piacán. A legtöbbet hirdető személyzeti tanácsadó cég, évente átlagosan közel 100 oldal álláshirdetést ad közre a legolvasottabb gazdasági napi – és hetilapokban. Megbízóik a teljes körű kereséstől a legmegfelelőbb jelölt kiválasztásáig vehetik igénybe szolgáltatásaikat. A megadott szempontok alapján kiválasztják a legalkalmasabb jelölteket, és részletes írásos beszámolót készítenek róluk életútjuk, személyiségük, alkalmasságuk figyelembevételével. A bemutatót követően a végső kiválasztást a megrendelő végzi, de további véleményezéssel, referenciák megszervezésével mindaddig rendelkezésre állnak, amíg az új munkatárs a szerződést alá nem írja, és még utána is 2-3 hónapig követik a jelölt beválását. A cég adatbankja több mint 25 ezer potenciális jelölt önéletrajzát tartalmazza, ezt évente áttekintik, és újra rendezik. A cég 6 év alatt az igényeket kielégítő, sokoldalú ún. filing rendszert alakított ki, amely szerves része a tavaly bevezetett és folyamatosan fejlesztett belső ISO rendszernek. A cég sikerességét segíti még egy professzionális, folyamatosan képzett 14 fős csapat. Ezzel a létszámmal szintén az egyik legnagyobb cégnek számít a Take it a magyar tanácsadói piacon.
Mint Deák Andrea elmondta, ez évben új szolgáltatásokkal bővítik tevékenységi körüket, tervezik az úgynevezett szervezetfejlesztési átvilágítások bevezetését is, melyre úgy érzik egyre nagyobb igény van a nemzetközi és a hazai piacon is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik