Belföld

Megnyitotta első magyarországi üzletét a világ legsikeresebb

Két éven belül akár 15 üzlet is nyílhat Magyarországon A Mail Boxes Etc., a világ első számú irodai szolgáltatást nyújtó franchise-rendszere, megnyitotta első magyarországi fiókját. A Mail Boxes Etc. globális hálózata több mint 70 országban több mint 4500 fiókkal rendelkezik, és elsősorban kis- és középvállalkozásoknak nyújt teljes körű irodai szolgáltatást.

Az Egyesült Államokban 1980-ban megalapított MBE rendszer különlegessége, hogy egy fedél alatt kínálja olyan termékek és szolgáltatások egész sorát, melyeket korábban az ügyfelek csak több különböző helyen szerezhettek be. Az MBE az összes olyan irodai szolgáltatás nyújtására képes, melyre napjainkban akár egy magánszemélynek, akár egy kis- és középvállalkozásnak szüksége lehet. Erre utal a cég szlogenje is: Making Business Easier.
“A Mail Boxes Etc. személyre szabottan képes kiszolgálni a vásárlókat, akik szolgáltatásaink igénybevételével pénzt és időt takaríthatnak meg, hiszen nem kell drága irodagépeket vásárolniuk, titkárnőt alkalmazniuk. Célunk, hogy szolgáltatásainkkal megkönnyítsük ügyfeleink irodai munkáját és praktikus megoldásokat, elsőosztályú kiszolgálást biztosítsunk.” – mondta Csorba Péter, az MBE ügyvezető igazgatója.
Világszerte gyorsan fejlődik a Mail Boxes Etc. hálózat: átlagban minden munkanap egy új fiókot nyitnak. Olaszországban 7 éve nyílt meg az első üzlet, ma már 330 fiók várja az érdeklődőket. Ausztriában 1999-ben nyitották meg az első MBE központot, idén már 20, 2005-re várhatóan 60 üzlet áll majd rendelkezésre. A franchise rendszer nemzetközi sikerének alapját az adja, hogy napjainkban számtalan kis- és középvállalkozás jön létre, és egyre nagyobb igény jelentkezik az egyszerűbb munkák alvállalkozókkal történő elvégeztetésére. Ugyanakkor megváltoztak a vásárlói szokások is: az ügyfelek egyre több dolgot szeretnének egyre kevesebb idő alatt elintézni.
A franchise magyarországi tulajdonosa, a Grafimat 2000 Kft. a nemzetközihez hasonló gyors ütemű terjeszkedésre számít: két éven belül akár 15 helyen is létrejöhet MBE fiók. A Grafimat 2000 Kft. alapvetően azok számára tartja ezt sikeres vállalkozási formának, akik hosszútávra tekintve, biztos befektetésben, ügyfélorientált vállalkozásban gondolkodva szeretnék jövőjüket felépíteni.

A szolgáltatások teljes listája a következő:
ˇ Postai szolgáltatások (bélyegeladás, kézbesítés)
ˇ Postafiók-szolgáltatás
ˇ Internet hozzáférés
ˇ Fax
ˇ Irodaszerek, csomagolási segédanyagok forgalmazása
ˇ Csomagolás
ˇ Fénymásolás (digitális színes és fekete-fehér másolás)
ˇ Nyomdai szolgáltatások (névjegykártya, levélpapír, prospektusok)
ˇ Csomagküldő szolgálat
ˇ E-business logisztika (logisztikai problémák megoldása)

A szolgáltatás képes arra, hogy például fontos üzleti prezentációk a kívánt módon, példányszámban elkészüljenek és a megfelelő címre eljussanak, képes arra, hogy akár utcai címként, akár postafiók formájában egy vállalkozás levelezési pontjaként megjelenjen, sőt akár komplett DM-akció lebonyolítására is alkalmas.

További információk:
Grafimat 2000 Kft.
Csorba Péter, ügyvezető igazgató
Tel: 437-0800
E-mail: pcsorba@grafimat.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik