Belföld

ELINDULT A NŐK LAPJA CAFE – AZ INTERAKTÍV NŐK LAPJA

A VNU Budapest Lapkiadó Rt. elindította újabb tartalomszolgáltató portálját, a nők lapja c@fe-t (www.noklapja.hu), amely az internetező nők számára nyújt hasznos információkat, szolgáltatásokat, fórumokat és érdekes. A női site célja, hogy a fiatal nők központi találkozóhelyévé váljon, ahol együtt - és maguk között lehetnek, ahová betérve megbeszélhetik gondjaikat, segítséget kaphatnak, ismerkedhetnek és véleményt cserélhetnek.

A VNU új női portálja, a nők lapja c@fe (www.noklapja.hu) a Nők Lapja olvasókon kívül a 20-35 éves internetező nőket kívánja megszólítani és – eltérően a férfiak által szerkesztett női portáloktól – a nőket érdeklő témákat új nézőpontból megközelíteni.

A nők lapja c@féban az olvasók friss híreket olvashatnak szerelemről, családról, egészségről, sztárokról, filmekről, utazásról. A portálon megtalálható minden nőket érdeklő téma, legyen az divat, háztartás, szórakozás, barkácsolás, lakberendezés, állattartás vagy asztrológia. A portál tanácsokat ad az eredményes álláskereséshez, segítséget nyújt a túrázni, kirándulni vágyók számára túraötletekkel, utazási tippekkel.

A portál tervezésében a hagyományos tartalmi részeken kívül nagy hangsúlyt kapott az Internet igazi vonzerejét adó interaktivitás. A Sztároljunk oldalon például filmeket, CD-t, könyvet vagy akár weblapot ajánlhat másoknak a felhasználó. A különböző problémákkal küzdőket szakemberek segítik majd hasznos tanácsaikkal. Lehetőség lesz a portálon a népszerű kvíz- és nyereményjátékokra, internetes szavazásokra is. Emellett a site-ot látogatók a nyomtatott Nők Lapja cikkeit is olvashatják majd.

A portál közel 30 rovatából naponta egy rovat teljes tartalma frissül mindig egy aktuális téma köré csoportosítva. A nők lapja c@fe szerkesztéséért önálló hat fős csapat felelős, akik a frissülő témákat igyekeznek minél alaposabban, minél több nézőpontból körüljárni, bemutatni. Mivel az internetező nők szinte mind a munkahelyi számítógépen érik el a Hálót, s így nincs idejük hosszú cikkek olvasgatására, a nők lapja c@fe valamennyi rovatát rövid, könnyen áttekinthető és praktikus információkat nyújtó anyagokkal tölti meg a szerkesztőség. Az újabbnál újabb ötletek és témák megvalósításánál kikérik és felhasználják az olvasók véleményét, javaslatát is – így a szerkesztők reményei szerint egy olyan site készül, ahol mindenki talál majd kedvére valót.

29 kiadványával a VNU Budapest Lapkiadó Rt. Magyarország egyik legnagyobb lapkiadó vállalata. A kiadó a magazinpiacon 35%-os piaci részesedéssel rendelkezik, 420 munkatársa kb. 15 milliárd forintnyi éves árbevételt ér el. A kiadó 3 portál és 5 weboldal tulajdonosaként meghatározó szerepet játszik a hazai Internet piacon is.

A VNU Budapest Lapkiadó Rt. anyavállalata, a holland VNU egyike a világ legjelentősebb média és információ-szolgáltató vállalatainak. Fő tevékenységei közé a marketing & médiainformációs, üzleti információs szolgáltatások, illetve címjegyzékekhez kapcsolódó szolgáltatások tartoznak. Világszerte megközelítőleg 35 ezer alkalmazottja van, és az éves árbevétele eléri a 4 milliárd eurot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik