Belföld

A Budapest Bank visszatért a Visa kártyák közkedvelt epres grafikájához

A Budapest Bank (BB) visszahozta a magyar piacra egykor népszerű kártya-grafikáját, az eperrel díszített Visa Electron betéti (debit) kártyát. Az új "gyümölcsös" kártya megjelenésében még vonzóbb elődjénél. Az április 1-én bevezetett új BB Visa Electron birtokosainak nem kell éves díjat fizetniük, és kártyájukhoz max. 500 ezer forintos hitelkeret társulhat. Kamatot csak az igénybevett hitelösszeg után kell fizetniük, törlesztési lehetőségeik pedig rendkívül rugalmasak.

Az epres grafikával díszített Budapest Bank Visa Electron kártya először négy évvel ezelőtt jelent meg a magyar piacon. A design rövid időn belül megváltozott: az epret gyufás doboz váltotta fel a plasztikon. A Budapest Bank közvélemény-kutatást végzett ügyfelei körében a Budapest Bank Visa Electron vizuális jellemzőinek megváltoztatásáról. A megkérdezetteknek harminc különböző design közül kellett választaniuk. A felmérés meglepő eredményt hozott: az ügyfelek legnagyobb része az epres grafika mellett döntött. A bankkártyán megjelenő piros gyümölcs vidámságot, fiatalságot, dinamizmust sugall – állapította meg a kutatás. A válaszadóknak az is tetszett, hogy a Budapest Bank Visa Electron megjelenése eltér a klasszikus fizetőkártyáknál megszokott megjelenéstől.

A Budapest Bank Visa Electron kártya és a hozzá kapcsolódó folyószámlacsomag eddig is rendkívül sikeres volt a Budapest Bank-kártyabirtokosok körében (a bank Visa kártyáinak száma eléri a 85 ezret), az epres grafika pedig várhatóan további jelentős növekedést eredményez majd. Az új kártya a 60 magyarországi Budapest Bank fiók mindegyikének kínálatában szerepel, igénylése pedig nem tart tovább öt percnél.

Az új epres Visa kártya birtokosai a mobiltelefonon keresztül igénybe vehető Mobilbank szolgáltatást is igényelhetik. A Mobilbank Light szolgáltatása – amelynek keretében a Bank minden egyes elektronikus terminálon történt tranzakció után SMS-értesítést küld a kártyabirtokos mobiltelefonjára – valamennyi ügyfél számára ingyenes. A MobilBank Pluszt is megrendelő Budapest Bank Visa kártyabirtokosok a bankszámlájukat érintő pénzmozgások mindegyikéről tájékoztatást kapnak.

Az új Visa-kártya emellett a Visa International kiterjedt nemzetközi hálózata és változatos szolgáltatáskínálata által biztosított előnyök teljes körét hozzáférhetővé teszi a kártyabirtokosok számára. Az új BB plasztik Magyarországon 25 ezer kereskedelmi elfogadóhely 18 ezer POS-termináljánál és 2379 bankjegykiadó automatánál, míg világszinten 21 millió kereskedőnél és 643 ezer ATM-nél használható.

“Jelentős sikereket remélünk az epres Visa Electron kártyától, amely egyedi és látványos megjelenésének köszönhetően rendkívül könnyen megkülönböztethető a többi plasztiktól. Szeretnénk, ha ügyfeleink bizalommal használnák az új kártyát” – nyilatkozta a Budapest Bank nevében Gáti Tamás, lakossági üzletág-vezető.

“A Budapest Bank epres Visa-kártyája fejlett szolgáltatásokat kínáló, fantasztikus küllemű modern kártya. Amellett, hogy az új kártyabirtokosok a Visa világméretű ATM-hálózatához is maximálisan hozzáférnek, büszkén vehetik elő az egyedülálló küllemű BB Visa Electron kártyát vásárláskor is. Minden elismerésünk a Budapest Bankké, hogy a messzemenőkig figyelembe vette ügyfelei igényeit.” – mondta el Radu P. Obreja, a Visa International Közép-Európa, a Közel-Kelet és Afrika országait tömörítő CEMEA régiójának elnökhelyettese.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik