Belföld

Töretlenül növekszik a mailbox.hu

Regisztrálta 40,000 -dik felhasználóját az ingyenes MailBox levelezőrendszer. Az elmúlt évben indult szolgáltatás stabilan növekvő felhasználótábort tud magáénak.

“Az a tény, hogy webmail rendszerünk markánsabb reklámkampány nélkül is szilárd pozíciót tudott kivívni és azt meg is tudta tartani a hazai piacon, azt mutatja: amit csinálunk, azt jól csináljuk. Számos új funkciót vezetünk be a közeljövőben, bár felhasználóink már a meglévő megoldásainkkal is elégedettek. A MailBox titka összesen annyi, hogy fejlesztésében nem koncentrálunk egyébre, mint az üzenetküldéssel kapcsolatos feladatokra és a rendszer stabil működtetésére.” – mondta Fodor Géza, a cég egyik tulajdonosa.

“A mailbox.hu webmailt továbbra is zászlóshajónknak tekintjük, de ez évtől kezdve nagyobb hangsúlyt fektetünk outsourcing szolgáltatásunk népszerűsítésére. Ingyenes rendszerünk reprezentáns képviselőjévé vált a magyar Internetes kultúrának, ez pedig megrendelőink
bizalmának könnyebb megszerzését vetíti előre, hiszen ugyanarra a technológiára építünk a nekik ajánlott megoldásban is. Bátran és büszkén mondhatjuk: ez itt nem az az eset, amikor a suszternak lyukas a cipője. Ugyanezt a stratégiát követjük majd a nemzetközi piacon is, jóllehet, ott sokkal erősebb marketing tevékenységre lesz szükségünk.” – tette hozzá Tóth Balázs, a cég másik alapító tagja.

A Mail Hungary a gyakorlattól eltérően olyan belső adatokat is közöl, melyek eddig más szolgáltatók esetében sem voltak nyilvánosak, vagy ha igen, akkor csak nagyon szűk körökben. Számos megoldásnál csak a regisztrált felhasználók számát közlik, azok aktivitását azonban nem. A MailBox levelezőrendszer nem tartja meg azokat a lefoglalt címeket, melyek inaktívak, így a növekedési görbék valóban azt a képet mutatják, amelyek a rendszer tényleges állapotát, azaz a felhasználói bázist híven tükrözik.

A Mail Hungary -ről
A cég 1999-ben alakult, két magánszemély tulajdonában áll. Webmail szolgáltatását először Magyarországon indította el http://mailbox.hu címen melynek jelenleg több mint 40,000 regisztrált felhasználója van,

de tevékeny több Nyugat-Európai országban is. A Mail Hungary Kft. fő tevékenységi köre a webmail szolgáltatás mellett az e-mail outsourcing, amelyet elsősorban internet portáloknak, internetszolgáltatóknak, alkalmazásszolgáltatóknak értékesít a hazai piacon és külföldön egyaránt. Ezt a megoldást vállalatok, közcélú szervezetek, valamint oktatási intézmények is igénybe vehetik.

A mail outsourcing szolgáltatás lényege, hogy bármely szervezet domain nevéhez professzionális email rendszert kapcsolhat mail szerver felállítása és menedzselése nélkül.

Kapcsolat:
www.mailhungary.hu – info@mailhungary.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik