Nagyvilág

Berlusconi háreme – fotók!

Kiskorú táncosnő, negyvenes call-girl, toplessmodellből vagy éppen fogorvosasszisztensből lett politikusnők – mindegyikben az a közös vonás, hogy hírbe hozták az olasz kormányfővel. A kormányfő rendületlenül utasítja vissza a vádakat, mondván soha nem fizetett szexért, közben pedig nők százezrei tüntetnek ellene, neki pedig bíróság elé kell állnia áprilisban. Nézze meg az olasz kormányfő nőit!

Már az elmúlt években is sokat lehetett hallani az olasz miniszterelnök nőügyeiről. Mióta Berlusconi felesége beadta a válókeresetet, egyre-másra bukkantak fel olyan nők, akik állítólag pénzért lefeküdtek az olasz miniszterelnökkel, vagy csupán részt vettek a vad bulijain. Az olasz sajtóban „Rubygate” névre keresztelt ügy (lsd. alább) azonban akár a posztjába is kerülhet a 74 éves Berlusconinak. A legfrissebb közvélemény-kutatások szerint rohamosan csökken a sorozatos szexbotrányba keveredett politikus népszerűsége. A múlt hétvégén nők százezrei tüntettek Rómában és több mint kétszáz olasz városban a miniszterelnök ellen, követelve a lemondását. Kedden pedig egy olasz vizsgálóbíró úgy döntött, hogy a kormányfőt bíróság előtt kell felelősségre vonni, amiért pénzért kiskorúak szexuális szolgáltatását vette igénybe, valamint visszaélt hivatali hatalmával. Berlusconi ügyében három női bíróból álló tanács fog ítélkezni. A per április 6-án kezdődik.

Ukrán nőjogi aktivisták tüntetnek Berlusconi ellen Olaszország kijevi nagykövetsége előtt (fotó: MTI/EPA)

Ukrán nőjogi aktivisták tüntetnek Berlusconi ellen Olaszország kijevi nagykövetsége előtt (fotó: MTI/EPA) – KÉPGALÉRIA!

Tartsunk egy kis névsorolvasást! Noemi, Patrizia, Nicole, Mara, Nadia – ők az olasz miniszterelnök háremének legismertebb tagjai, ám a lista legutóbb a Rubyként ismert marokkói táncosnővel is bővült, aki többször részt vett a Berlusconi villájában rendezett ún. unga-bunga estéken.

Neki csak simán Papi

Berlusconi szexuális jellegű botránysorozata 2009 májusában kezdődött az állítólagos barátnője, Noemi Letizia felbukkanásával, amely kirobbantotta az olasz miniszterelnök válását. A kormányfő ugyanis részt vett az akkor épp a 18. évét betöltő diáklány – aki állítólag az olasz miniszterelnök egyik üzlettársának a lánya – születésnapi partiján Nápolyban, és egy 6 ezer eurós, gyémántokkal kirakott aranyláncot ajándékozott neki. Több sem kellett Veronica Lariónak, Berlusconi feleségének, beadta a válókeresetet, mondván, elege lett abból, hogy a férje fiatalkorú lányok között sündörög. A politikus tagadta a 18 éves lánnyal folytatott viszonyáról szóló pletykákat, akárcsak Letizia, aki kedvesen csak Papinak becézte Berlusconit. Mindenesetre a botrányt követően beindult a lány modellkarrierje: a római Gattinoni divatház szerződtette is, ám a leányzó inkább televíziós pályafutásról álmodik.

KÉPGALÉRIA!

Noemi Letizia – KÉPGALÉRIA!

Aktusbeszámoló könyvben

Két hónappal később Berlusconi szardíniai villájában tartott titkos szexbulikról készült fotósorozat, valamint Patrizia D’Addario konzumnő kavarta fel még jobban a miniszterelnök körüli botrányt. A szardíniai orgiákat bemutató felvételeken a meztelen hölgyek mellett a kormányfő több magas rangú vendége is feltűnik ádámkosztümben, többek között a volt cseh miniszterelnök, Mirek Topolánek is. A cseh politikus ugyan elismerte, hogy ott volt a villában, de szerinte a fotót montírozták, mert – elmondása szerint – ő ugyanis ruhában volt. Nem kellett sokat várni a folytatásra. A pikáns fotókat hangfelvétel és egy szaftos könyv követte a 42 éves call-girl „jóvoltából”. D’Addario ugyanis nyilvánosságra hozta az olasz kormányfővel töltött éjszakáról készült hangfelvételt (amelyen egy Berlusconiként azonosított férfi hallható, amint arra kéri a nőt, hogy várja meg őt az ágyban, amíg lezuhanyozik). Sőt egy könyvet (Kívánságára, elnök úr címmel) is megjelentetett, amelyben részletesen taglalja Berlusconi szexuális étvágyát. Az egyik olasz tévécsatorna már lecsapott a „mesterműre”, és filmsorozatot tervez belőle.

KÉPGALÉRIA!

Nicole Minetti – KÉPGALÉRIA!

A képviselő-kerítőnő

2009 decemberében Berlusconit a 25 éves Nicole Minetti fogorvosasszisztenssel hozta össze a sors, ugyanis ő kezelte a politikust, amikor egy zavart elméjű férfi Milánóban a milánói dóm másával arcon dobta. Ám egyes hírek szerint már hónapokkal a „merénylet” előtt „összejöttek”. A kormányfő és az asszisztens annyira „összebarátkozott”, hogy Berlsuconi 2010 tavaszán megtartott helyhatósági választásokon is indította, majd milánói képviselőt csinált az asszisztensnőből. Az olasz ügyészség viszont azzal vádolja Minettit, hogy ő szervezte be a lányokat Berlusconi bulijaira.

A bombázó politikus

A korábban toplessmodellként dolgozó Mara Carfagna Berlusconinak köszönhette politikai karrierjét, sőt még az esélyegyenlőségi miniszteri posztját is. „Bárhova elmennék veled, még egy lakatlan szigetre is. Ha nem lennék nős, elvennélek feleségül” – mondta neki egyszer tévékamerák előtt a tévémágmás-kormányfő. A modellből lett miniszter azonban nem tartott ki bizalmasa mellett: tavaly decemberben a kormányból és a pártból is távozott.

KÉPGALÉRIA! Mara Carfagna – KÉPGALÉRIA!Kipakolt az ágyas

Akárcsak Nicole Mionetti, úgy Nadia Macri is elég rejtélyes módon került közelebbi kapcsolatba az olasz kormányfővel. A 28 éves call-girlt – elmondása szerint – az utcán szólította le egy férfi, aki a neves olasz sztármenedzser, Lele Mora testőrének mondta magát, s azzal fűzte a nőt, hogy egy olyan férfival hozza össze, aki megváltoztatja majd az életét. S egy hónapra rá összehozta Berlusconival, akivel – Macri vallomása alapján – többször is lefeküdt, s az együttlétekért állítólag 10 ezer eurót kapott a politikustól. „Berlusconi csak 15 percig bírja, mert gyorsan elfárad, viszont pontosan fizet” – összegezte a prostituált a kormányfővel töltött intim órákat.

Ruby - KÉPGALÉRIA!

Ruby – KÉPGALÉRIA!

A marokkói gyöngyszem

Az éjszakai életben Rubyként ismert Karima el-Mahrug marokkói táncosnő ügyében indított bűnügyi eljárást a kormányfő ellen január közepén a milánói ügyészség. Azzal vádolják a politikust, hogy bűncselekményt követett el, mert fizetett az akkor még kiskorú, 17 éves Ruby szexuális szolgáltatásaiért. Emellett azért is el akarják számoltatni a kormányfőt, mert hivatali hatalmával visszaélve 2010 májusában közbenjárt egy milánói rendőrkapitányságon, hogy engedjék szabadon a lopásért őrizetbe vett lányt. Berlusconi viszont azzal védekezett, hogy úgy tudta, Ruby az egyiptomi elnök unokahúga, ő pedig meg akarta menteni az egyiptomi-olasz kapcsolatokat. Feltételezések szerint a miniszterelnök így akarta elkerülni annak kitudódását, hogy a Milánó melletti villájában több alkalommal igénybe vette a kiskorú prostituált szolgáltatásait. Ruby állítólag ötmillió eurót kért a hallgatásért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik