Light

Vidám dalra táncoló nemi szervek a gyermekműsorban

A csatorna oldalán a kommentelést végül a trágár módon szitkozódó szülők miatt kellett letiltani.

Egy vidám dal kavarta fel a kedélyeket Svédországban. Egyeseket felháborított, másoknak tetszett, de valószínűleg senkit sem hagyott hidegen.

Egy Bacillakuten című gyerekműsorban vetítették a kisfilmet, amelynek főszereplője két nemi szerv (mármint 1 férfi és 1 női), akik érdekes szövegű dalban énekelnek a „fütyiről” és a „punciról”, utóbbival kapcsolatban például kifejtik, hogy akkor is nagyon menő, ha egy idős hölgy testén van, hisz oly elegánsan helyezkedik el rajta. Ennél a sornál egyébként a rajzolt vagina egy szemüveget visel, és egy bot van a „kezében”.

A fülbemászó dallamú vidám dalocska felvilágosító célzattal készült, vasárnap este 6 után került adásba.

A Facebookon rettenetes mennyiségű ember nézte meg a dalt, és borzasztó sokan hozzá is szóltak. A kommentek egy része a „hogyan kaphatott engedélyt egy ilyen klip” típusú vélemény, de olyan megjegyzés is olvasható, amely szerint „nagyszerű dal született a világ legtermészetesebb dolgairól”.

A legviccesebb, hogy a tévécsatorna honlapján a hozzászólási lehetőséget végül a klipen felháborodott felhasználók durván anyázó kommentjei miatt kellett letiltani (hiszen a dalt káromkodva elítélőknek az az apróság nem jutott eszébe, hogy a felületet leginkább gyerekek olvassák, akikért épp aggódni igyekeztek).

A Facebookos változat 960 ezres, a YouTube-os verzió 910 ezres nézettségnél jár, és a tetszésnyilvánító gombok tanúsága alapján több mint kétszer annyi embernek tetszik, mint ahányan elítélik.

Íme a videó (figyelem: az animáció szinte kizárólag nemiszerv-ábrázolást tartalmaz!)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik