Belföld

Milyen vezető Ön – itthon és Európában?

Tesztelje magát! Ha kíváncsi saját vezetői képességeire és arra, hogy vezetőként megállná-e helyét egy külföldi megbízatás során, töltse ki a CAPTain Analízis tesztet.

Ha jelentkezik, a CAPTain Hungary Kft. egy-két munkanapon belül eljuttatja Önhöz a regisztrációs kódot, melynek segítségével a kérdőívet online formában kitöltheti.

A kitöltéséhez körülbelül 30 percre van szüksége, eredményként pedig egy komplex, objektív értékelést kap. 38 szempont alapján jellemzik a következő kompetencia csoportokban: munkához való hozzáállás, munkastílus, vezetői stílus és képességek, döntési képesség, személyiség, munkahelyi viselkedés, munkatársakkal való kapcsolat, fejlődési lehetőségek, képességek.

Amennyiben kéri, lehetőség van arra is, hogy teszteredményét összehasonlítsa az európai vezetők eredményével.

Mivel a CAPTain több európai országban is jelen van – és azonos teszteket használ -, a CAPTain munkatársai e nemzetközi adatbázis alapján összeállították azt a kompetencia profilt, amely a nemzetközi karrierben való helytálláshoz szükséges. Így nemcsak arra kaphat választ, hogy az Ön személyisége, képességei, hozzáállása alapján milyen erősségei és fejlesztendő területek vannak vezetői pozíciójának hatékonyabb betöltésében, hanem arra is, hogy egy nemzetközi megmérettetésben hogyan állná meg a helyét.

A CAPTain Online tesztrendszert 1982-ben Svédországban kezdték el fejleszteni, és azóta Európa-szerte elterjedten használják. A szolgáltatások 12 nyelven, interneten is elérhetők. A folyamatos fejlesztések eredményeképpen a tesztrendszer tartalmazza a CAPTain Analízis, CAPTain Szubjektív, CAPTain 360° teszteket és az ezekhez kapcsolódó módszertanok, CAPTain Profilok, CAPTain Kompetencia segítségével hatékonyan támogatja az emberi erőforrás gazdálkodás különböző területeit; a felvételt, munkaköri elemzést, személyi állomány felmérést, képzést, karriertervezést, értékelést, munkatársak elkötelezettségének mérését, az átszervezések és szervezetfejlesztés különböző területeit.

Magyarországon 1997-ben vezették be a CAPTain Analízist, 1999 óta pedig a CAPTain Hungary Kft. tanácsadói révén valamennyi teszt és szolgáltatás elérhető.

További információért a tesztekről és szolgáltatásokról keresse fel a www.captain.hu oldalt!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik