Üzleti tippek

Elindult a magyar Music TV

Október 1-jétől már magyarul is fogható a Music Television. A csatorna az angol nyelvű MTV Europe helyére kerül a hazai programkínálatba. Várhatóan a hip-hopot, punkot, rockot és progresszív zenét is sugárzó magyar MTV több mint másfél millió magyar háztartásba jut el.

Gwen Stefani „Now That You Got It” és Ákos „Minden most kezdődik el” klipjével hajnali hatkor indult október elsején a Music Television magyar adása. A csatornán fele-fele arányban lesznek saját készítésű és átvett műsorok, de több lesz a külföldi klip, mint a magyar. A magyar MTV tipikus előadói a Bëlga, Yonderboi, a Neo, a külföldiek közül Franz Ferdinand, a Muse és a Red Hot Chili Peppers lesznek.

Az MTV tájékoztatása szerint a műsorfolyam teljes egészében magyar nyelvű lesz, nagyjából fele-fele arányban kerülnek majd adásba saját készítésű, illetve az MTV Networkstől átvett – szinkronizált – műsorok. Az átvett műsorok között lesz a külföldi MTV-kről ismert rajongókról szóló My Own, az átváltozós reality, a Made, az autótuningolós Pimp My Ride és a Jackass-spinoff Viva La Bam, valamint a South Park rajzfilmsorozat.

Saját készítésű műsor lesz a hetente háromszor élőben jelentkező zenés-beszélgetős Swung, aminek szerdánként a Totalcarból ismert Winkler Róbert lesz a műsorvezetője. Felhajtás címmel indul a másik saját készítésű műsor, amely a csatorna műsorvezető-válogatásából készült valóságshow lesz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik