Üzleti tippek

Balázs utódját keresi a Danubius

Október 2-án megújul a Danubius Rádió reggeli műsora, Balázs helyett új műsorvezető jön.

Amint arról korábban már beszámoltunk, a rádió egyik eddigi hangja, Sebestyén Balázs 2006. szeptember 1-jén közös megegyezéssel szerződést bontott. A döntés alapvető oka az volt, hogy a műsorvezető elképzelései merőben eltértek a rádió bizonyítottan működő stratégiájától.

A Danubius Rádió által év elején meghatározott stratégiai lépések következetes megvalósításával az elmúlt hónapokban folyamatosan javuló eredményeket produkált – tudatta szerkesztőségünkkel a rádió.
A rádió őszre – a Két idegen, egy esküvőhöz hasonlóan nagy volumenű, egész országot megmozgató promóciót tervez, melynek fő elemei az új reggeli műsorban jelennek majd meg.

Sebestyén Balázs a rádió igazoltan bevált stratégiáját egyre kevésbé érezte magáénak, és több javaslatot tett a műsor átalakítására. Ezek nem estek egybe a rádió vezetésének elképzeléseivel, ezek után mindkét fél jobbnak látta a szerződést felmondani – áll a Danubius által szerkesztőségünkbe eljuttatott iratban.

A Reggeli Triós őszi szabadságának letelte után – szeptember 11-től – Lilu és Lovász úr „továbbra is a megszokott színvonalon”, új és megújuló műsorelemekkel, még több játékkal és mindennap meglepetés sztárvendéggel várja a hallgatókat.

Október 2-tól új címmel indul a műsor, és ekkor mutatkozik be új, állandó szereplője is. Az új műsorvezető nevét a rádió várhatóan szeptember utolsó hetében hozza nyilvánosságra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik