Élet-Stílus

Sokan látnák Szalait a Realban

A Real Madrid hívei Emmanuel Adebayort látnák a legnagyobb örömmel a csapatukban. A kiszemeltek közül Szalai Ádám az ötödik legtöbb voksot kapta a Marca szavazásán.

A fél évre kidőlt, megműtött Gonzalo Higuaín helyére csatárt igazolna a Real. A madridi Marca című spanyol lap szavazásán kiderült, hogy a csapat hívei a togói Emmanuel Adebayor látnák a legnagyobb örömmel a királyiaknál. A José Mourinho vezetőedzőnek is a legjobban tetsző Manchester City-csatár a szavazatok 35,5 százalékát bezsebelve a német Miroslav Klosét (18,5%), a paraguayi Nelson Valdézt (15,5%) és a brazil Luis Fabianót (13,4%) utasította maga mögé a tekintélyes sportújság pénteki voksolásán.

A Real Madrid kiszemeltjei között állítólag ott van Szalai Ádám, a Mainz magyar csatára is, akire szintén lehetett voksolni, és 5,8 százalékkal megelőzte az argentin Lisandro Lópezt (5,6%), a német Mario Gomezt (2,9%) és a török Teofanisz Gekaszt (2,8%).

Szalai egyébként már állt a spanyol sztáralakulat alkalmazásában, igaz, nem az első csapatnál, hanem a fiókegyüttesben, a Castillában rúgta a labdát 2007 és 2009 között.

Halmosi Péter a Haladáshoz igazolt

A 31 éves játékos három és fél évre írt alá a nevelőegyesületéhez. Halmosi január elején bontott szerződést az angol bajnokság másodosztályában szereplő Hull City gárdájával. A középpályás 2007-ben szerződött Angliába, de 2010 tavaszán már a Haladásban játszott kölcsönben. Tavaly ősszel továbbra is mellőzött volt a szigetországi klubjánál, ezért kérte az ottani kontraktusának felbontását. (MTI)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik