Élet-Stílus

Rudolf ingyen focizik a Lokiban

Rudolf Gergely július 1-től az olasz élvonalban szereplő Genoa labdarúgója lesz. Erről a válogatott támadó klubja, a Debrecen számolt be hétfőn.

“Rudolf Gergely nyártól a Genoa játékosa lesz. A DVSC-TEVA a lehetőségekhez képest a lehető legjobban jár, ugyanis az olasz csapat hajlandó klubunknak egy kompenzációs díjat fizetni azért, hogy a játékos megfelelő állapotban érkezzen júliusban Olaszországba, vagyis elutazzon a csapattal a törökországi edzőtáborba, az első kerettel készüljön, és játsszon a bajnoki mérkőzéseken” – áll a hajdúságiak hivatalos honlapján.

A közleményből kiderül, hogy játékos lemond a 2010-ben esedékes teljes jövedelméről, vagyis ingyen futballozik majd Debrecenben.

“Egész végig az lebegett a szemem előtt, hogy a klub és én is minél jobban járjunk. Ahogy a vezetők is mondták: fátylat borítottunk a múltra. Nagyon örülök annak, hogy befejezhetem a szezont a DVSC-TEVA-val. Nagyon szeretem ezt a várost, éppen ezért a tavasz folyamán szeretnék minél több gólt szerezni és olyan teljesítményt nyújtani, amellyel tényleg tudok segíteni a csapatnak a bajnoki cím elérésében” – nyilatkozta Rudolf.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik