Élet-Stílus

Hétfőre megerősödhet a Fradi

Hétfőn tart sajtótájékoztatót a Ferencváros, amelyen új igazolás vagy igazolások bejelentése mellett az is kiderülhet, ki irányítja tavasszal a zöld-fehéreket.

Az elmúlt napokban több magyar játékos neve is szóba került az FTC-vel kapcsolatban. Sajtóértesülések szeint a Győrben kegyvesztetté váló exgólkirály, Bajzát Péter mellett a külföldről hazatérő Sipos Norbert és Csizmadia Csaba is zöld-fehérbe öltözhet.

„A klub tárgyal a kiszemeltekkel, de konkrétumokról nem tudok beszámolni” – mondta az Fn.hu-nak a Fradinál a kommunikációval megbízott Szokai Márton, aki neveket sem említett, azt viszont elárulta, hétfőn lehullhat a lepel, a klub hétfői sajtótájékoztatóján a téli erősítések is szóba kerülnek. Ahogy az újságírókkal történő randevú során az kiderülhet, ki irányítja tavasszal a tabella 11. helyén szerénykedő Ferencvárost.

A Nemzeti Sport szerdai cikkében azt írja, Craig Short úgy számol, hogy vele kezdi meg január 11-én a felkészülést az Fradi, csakhogy Kevin McCabe megfelelő képesítésű trénert szeretne a kispadon látni, ennek a kritériumnak Short pedig nem felel meg.

Az angol tréner – aki most végzi az A-licences edzőképzőt – a várható igazolásokkal kapcsolatban a sportnapilapnak elmondta: „szándékunkban áll egy-két rutinos külföldi labdarúgó igazolása. Kapcsolatban állok egy több mint hétszáz angol bajnokin futballozó, kilenc évet a Premier League-ben töltő játékossal és egy másik, Angliában több mint ötszáz meccset pályán töltő futballistával. Neveket egyelőre nem mondok, mert sok minden múlik a költségvetésen. Az én sorsom pedig Kevin McCabe-en…”

Szokai Márton az edzőkérdés kapcsán kérdésünkre elmondta, elképzelhetőnek tartja, hogy Craig Short marad a kispadon, többet azonban ez ügyben nem tudott mondani.

Magunkat ismételve zárszóként leírhatjuk: hétfőn – erről is – lehullhat a lepel…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik