Élet-Stílus

Csúcsfogyasztó – Wi-Fi-robot otthonra

Ha elmegyünk otthonról, nem kell aggódnunk, nem felejtettük-e bekapcsolva a vasalót, egyszerűen megnézhetjük a kis házirobotunkkal.

A Rovionak nevezett Wi-Fi-robotunkat a világ akármelyik pontjáról elérhetjük, és irányíthatjuk a hét minden napján 24 órán keresztül. Nem kell hozzá más, csak internetkapcsolat.

A Rovio teljes audio- és videoközvetítése segítségével rengeteg kiváló alkalmazási lehetőségünk adódik, például halálra rémiszthetjük a macskánkat, leskelődhetünk a lakótársaink után, megnézhetjük, hogy nem kutakodik-e valaki a cuccaink után. Persze végső soron arra is jó lehet, hogy tartsuk a kapcsolatot az otthon maradottakkal.

Csúcsfogyasztó – Wi-Fi-robot otthonra 1

Nézze mag a videót itt >>

A robot beépített GPS-e arra is jó, hogy a lakásban konkrét pontokat jelöljünk ki számára, és egyetlen klikkeléssel lehet irányítani. Ha pedig valaki vicces kedvében máshová vinné a lakásban Roviót, akkor is visszatalál a kiindulási pontjához. A robot töltésével sem kell foglalkoznunk, mert magától érzékeli, ha elkezd lemerülni, és feltölti önmagát. Az ára pedig mindössze 250 font.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik