Élet-Stílus

Sertésinfluenzás egy angol válogatott futballista

A ciprusi nyaralása során sertésinfluenza vírussal fertőződött meg angol válogatott és a Manchester City 21 éves labdarúgója, Micah Richards.

A 21 esztendős angol labdarúgó szerdán tért volna vissza Nagy-Britanniába, de az utazást el kellett halasztania, miután kiderült, hogy elkapta a sertésinfluenzát. Richards – akit antibiotikummal kezelnek – jelenleg ki sem mozdul szálláshelyéről, egy ötcsillagos szállodában gyógyul.

„Nagyon gyengének éreztem magam, alig bírtam megmozdulni, étvágyam sem volt. Először azt hittem, elkaptam valami légzőszervi betegséget, vagy talán alkoholmérgezésem van. Amikor megtudtam, mi a baj, nagyon megijedtem, hiszen rémísztő híreket hallani a betegséggel kapcsolatban” – magyarázta a válogatott játékos a Sun című lapnak.

Ehhez hozzátette: a klubja, az angol Premier League-ben szereplő Manchester City megértő, s biztosította őt a támogatásáról. Arról nincsen hír, hogy mennyit kell kihagynia.

„Ha visszatérek és edzésbe állok, biztos, hogy a társaim maszkban készülnek majd a tréningeken. Hiába, ha én elkaptam, más is elkaphatja a sertésinfluenzát, senki sincs olyan fizikai és egészségi állapotban, hogy megúszhatná…” – így Micah Richads, aki reméli, állapota megengedi, hogy vasárnap hazatérjen a Ciprus délkeleti partján található Ayia Napából.

A manchester City lemondott eto’óról

A Manchester City nem szerződteti Samuel Eto’ót, a Barcelona csatárát. A korábbi hírek arról szóltak, hogy Josep Guardiola, a katalán együttes vezetőedzője nem ragaszkodik a támadóhoz, másfél hete azonban a Barcelona vezetősége jelezte: két évvel meghosszabbítaná Eto’o jövő nyáron lejáró szerződését. Az elmúlt időszakban a legaktívabb érdeklődő a City volt – 25 millió eurót ajánlott – de mostanra letett a gólerős támadó megszerzésének szándékáról. (MTI)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik