Élet-Stílus

Kulcsemberével hosszabbított az Újpest

A Soproni Ligában éllovas Újpest FC szerződést hosszabbított Tisza Tiborral. A megállapodás értelmében a válogatott labdarúgó 2011-ig erősíti a lila-fehéreket.

A jelenleg sérülés után lábadozó támadó 2006 januárjában a Diósgyőrtől igazolt az Újpest labdarúgócsapatába, és kedden 2011-ig meghosszabbította a szerződését, amely egyébként a jövő nyáron járt volna le.

„Nagy örömmel tölt el a szerződéshosszabbítás, és egyben megtiszteltetést is jelent számomra, mivel a klub majdnem
egy évvel a régi megállapodás lejárta előtt már jelezte, mindenképpen számít rám. Jó érzés, hogy az elmúlt két és fél esztendő alatt sikerült kivívnom ezt a megtiszteltetést – nyilatkozta Tisza az Újpest FC hivatalos honlapjának. „Döntésemben nagy szerepe volt annak is, hogy jól érzem magam Újpesten, és érzem a szurkolók szeretetét.”

Hűséges az Újpesthez (MTI)

Hűséges az Újpesthez (MTI)

A 23 éves támadó kétségkívül a lila-fehérek egyik legjobb és legértékesebb játékosa. Az élvonalban 108 mérkőzésen 48 gólt szerzett, a válogatottban pedig eddig ötször szerepelt.

„Tisza Tibor képessége és hozzáállása alapján az Újpest egyik legértékesebb játékosa, csapatunknak szüksége van az ilyen sportemberekre, aki példaképként állítható a fiatalok elé” – magyarázta Joe Böröcz, az újpestiek ügyvezető igazgatója.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik