Élet-Stílus

FN Foci-eb tippjáték játékszabály

Szabályok:

A tippjátékban részt vehet minden FigyelőNet-en regisztrált személy. A játékban nem vehetnek részt a Sanoma Budapest Zrt. (továbbiakban Szervező), és a Netrix Kft. dolgozói, és azok hozzátartozói.

Amennyiben kérdése van a tippjátékkal kapcsolatban, kérjük írjon a fn@sanomabp.hu e-mail címre.

A játék időtartama:

2008. június 2. – június 29.

A játék során előre meg kell tippelni a 2008. évi futball Európa Bajnokság egyes mérkőzéseinek eredményeit. Az eredményes tippekért pontot kapnak a játékosok. A tippeket a rendes játékidőben elért eredményekre lehet leadni.

A győztes csapat vagy a döntetlen eredmény eltalálásáért meccsenként 3, az eredmény pontos megtippeléséért pedig további 5 pont jár. A tippeket egészen a meccsek kezdetéig lehet módosítani. A játékba az indulásától kezdődően folyamatosan be lehet szállni még akkor is, amikor futball Európa Bajnokság már elkezdődött. A lejátszott mérkőzésekre ilyenkor a játékos már nem tippelhet, azokért pontot nem kaphat.

A tippelés ún. „mérkőzésblokkonként” történik, a mérkőzés blokkok a következők: csoportmérkőzések, negyeddöntők, elődöntők, bronzmeccs, döntő. A játék indulásakor a csoportmeccsek blokk mérkőzéseire lehet tippelni, majd lesznek átmeneti időszakok, amikor már ismerjük a következő blokk egyes mérkőzéseinek ellenfeleit (például egyes csoportokban lezárulnak a küzdelmek, másokban még folynak). Ilyen esetekben a következő blokk meccseire is adható tipp. A következő „mérkőzésblokk” aktiválásáról értesítő e-mailt küldünk játékosainknak.

A részvétel regisztrációhoz kötött. Az eredményeket csak regisztrált játékosaink tippelhetik meg. Kérjük, hogy a regisztráció során valós adatokat adjon meg, mivel az esetleges nyereményekről a megadott elérhetőségen fogjuk értesíteni.

Tippjátékunkra történő regisztrációval Ön egyben a FigyelőNet regisztrált felhasználójává válik.



Vissza a játékra




Nyeremények

A megszerzett összpontszám alapján a játék végén három nyertest hirdetünk, akik 50000 Ft értékű Adidas ajándékcsomagot nyernek.

A játék során mérkőzésenként a helyes tippet leadók között 3 Adidas focilabdát sorsolunk ki. Pontegyezőség esetén a legtöbb pontot elérők között sorsolás dönt.

A nyerteseket a sorsolásokat követően a regisztráció során megadott e-mail címen értesítjük. Amennyiben az e-mail cím érvénytelennek bizonyul, vagy a címzett nem küld 7 napon belül visszajelzést, pótnyertes kerül kisorsolásra. A nyeremények átadása, az e-mailben egyeztetetteknek megfelelően személyesen történik.

Vissza a játékra




További rendelkezések:

A nyeremények kisorsolásán az adott játékfordulóban résztvevők vesznek részt. A nyeremények kisorsolása a Sanoma Budapest Lapkiadó ZRt. székhelyén (1037 Budapest, Montevideo u. 9.)
A nyerteseket a játék során megadott e-mail címen értesítjük. A nyeremények csak személyesen vehetők át. Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult.

A nyeremények után fizetendő adók és járulékok a Szervezőt terhelik, azonban a nyeremény átvételével összefüggésben esetlegesen felmerülő egyéb költségek és kiadások (pl. nyeremény átadásának helyszínére történő utazási költség, útlevél költsége, postai szolgáltatások díja) őket terhelik.

A Szervező a nyeremények tekintetében szavatosságot nem vállal, a nyertes ilyen igényt jogszabályi keretek között a nyeremény gyártójával/forgalmazójával szemben érvényesítheti, akit a Szervező a nyeremény átadásakor a nyertes számára megjelöl.
A Szervező fenntartja magának a jogot, hogy a jelen szabályzatban foglalt feltételeket vagy magát a játékot módosítsa, felfüggessze vagy meg is szüntesse.

A résztvevők tudomásul veszik, hogy a Szervező nem vállalja a felelősséget a játék során felmerülő technikai problémákért, különös tekintettel, a megadott e-mail cím (kliens) esetleges meghibásodásaiért.

A játék szervezői a játék végeredményével kapcsolatban fellebbezést nem fogadnak el, azzal kapcsolatos minden jogi út kizárva.

Vissza a játékra




Észrevétel

Amennyiben észrevétele, javaslata van a játékkal kapcsolatban, kérjük jelezze az fn@sanomabp.hu e-mail címen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik