Élet-Stílus

Csúcsfogyasztó: tíz sörös kütyü

Korábbi darabok a Csúcsfogyasztóban:

Magnókazettába bújtatott MP3-lejátszó
Design már a gyerekszobában is
Csúcs napelemes kütyük

Sétahűtő-válltáska

A majálisokat – és persze nyáron a strandot – járva lehet jó társ a Chill Stick. A vállra akasztható kis táskába pont egy hatos csomagnyi dobozos sör fér, a tasak ráadásul órákon keresztül hűtve tartja azokat.

Csúcsfogyasztó: tíz sörös kütyü 1

—-Sörnyitás pendrive-val—-

Ez a 8 GB-os kis szerkezet nem sima pendrive: a Trekstor ötlete szerint manapság mindenki állandóan magánál hordja a memóriáját, miért ne legyen rajta még egy nélkülözhetetlen eszköz egyben.

Csúcsfogyasztó: tíz sörös kütyü 2

—-Kettőt egyszerre—-

A sörnyitódesign-versenyen sem utolsó Redman Hold Up legnagyobb erénye nem az, hogy jól mutat a konyhában, amikor nem használjuk. A Conka Design stúdió kis segítőtársa a partik nagy kedvence lehet, ugyanis egyszerre két sört is ki lehet vele nyitni.

Csúcsfogyasztó: tíz sörös kütyü 3

—-GPS és alkoholszonda—-

Érdekes, hogy eddig nem láttunk ilyet a piacon, pedig annyira nyilvánvaló ötlet: az NDrive G400 PND GPS-navigációs rendszer, amelyben helyet kapott egy kis alkoholszintmérő szonda is. Elég, ha rálehelünk, és megmutatja az értéket.

Csúcsfogyasztó: tíz sörös kütyü 4

—-Gandalf kedvence—-

Ennek biztosan jobban örült volna a varázsló: a Ring Thing azoknak készült, akiknél soha nincs nyitó, pedig sokszor kellene. Nem kell hozzá a kulcscsomó, nem kell az USB-memória, csak az egyik ujjunkra felhúzott sörnyitó-gyűrű.

Csúcsfogyasztó: tíz sörös kütyü 5

—-Zene és sör—-

Rengeteg olyan kiegészítő került már piacra, melyek az iPodosokat célozzák meg. A Bevyhez foghatót azonban még nem láttunk: az iPod Shuffle-t védő tok a kulcstartónkra akasztható, mindentől védi kis kütyünket, és sörnyitásra is alkalmas. Azoknak, akik zenehallgatás közben szeretnének sörözni.

Csúcsfogyasztó: tíz sörös kütyü 6

—-Béka mondja: reccs!—-

A környezetvédelemre nevel a sörösdobozokat összeroppantó kis béka. A lábbal működtethető szerkezet bulik után is hasznos, ráadásul még a szemetesben is több hely marad. A gyártó szerint a doboz szétlapítása brekegéshez hasonló hangot hallat.

Csúcsfogyasztó: tíz sörös kütyü 7

—-Meleg a sör? Egy perc!—-

A vicces szójátékkal Tinchilla (tin= bádog, chiller=hűtő) névre keresztelt kis szerkezet 60 másodperc alatt képes megfelelő hőmérsékletűre hűteni egy doboz sört. A két ceruzaelemmel és egy maroknyi jéggel operáló berendezés a fém hővezetését használja fel a művelethez, a dobozt optimális sebességgel forgatva a jégen. Megfontolandó, hogy egy hűtőhöz képest 240-szer gyorsabban hűt le egy doboz sört.

Csúcsfogyasztó: tíz sörös kütyü 8

—-Nyögő Mona Lisa—-

Ha valódi agglegényparti-kelléket keresünk, valószínűleg nem tévedünk nagyot a Moaner Lisával. A kétségtelenül giccskategóriába (sőt még azon is túl), tartozó nyitó minden alkalommal a gyönyör hangjait hallatja, amikor kinyitunk egy sört.

Csúcsfogyasztó: tíz sörös kütyü 9

—-Sörszámoló—-

A BottleSpy bártulajdonosok, kíváncsi házigazdák, esetleg aggódó feleségek legjobb barátja lehet. Minden egyes nyitásnál ugrik egyet a számláló, így pontosan kiderül, hány palackot nyitottunk ki.

Csúcsfogyasztó: tíz sörös kütyü 10

Javasoljon Ön is terméket a Csúcsfogyasztóba!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik