Élet-Stílus

Csúcsfogyasztó: Swarowski kávéfőző

Korábbi darabok a Csúcsfogyasztóban:

Zene Lego-őrülteknek
Húsvétra luxustojást olcsón
Gyűrűk nem csak atomfizikusoknak

A Goldstriker International filozófiája nem bonyolult: végy egy sikeres, jól bevált hétköznapi használati tárgyat, és annak egyszerű anyagait helyettesítsd vagy pótold mással. Más alatt itt elsősorban arany, platina, ezüst, gyémánt és Swarowski kristály értendő.

Ezáltal luxustárgyat kapsz, értékben az eredetit messze felülmúlót, miközben ergonómiailag és használat szempontjából az eredeti tárgy tökélye megmarad.

Nespresso Crystal Edition Coffee Machine

Nespresso Crystal Edition Coffee Machine

Így esett ez a Nespresso Crystal Edition Coffee Machine-nal is, amely alapvetően a Nespresso Le Cube gépére épül. Különbség: funkcióban semmi, külalakban és árban egy szakadék. Míg a Le Cube egyes modelljei, így például a C185-ös mintegy 350 dollárért elérhető, addig a Crystal Coffee Machine 2000 dollárt kóstál.

Ezért 3100 darab eredeti Swarowski kristályt kapunk a “hagyományos” alumínium borítás helyett. Meg persze a tudatot, hogy a mi kávégépünk nem csücsül ott minden jöttment irodában.

Nespresso Le Cube C185

Nespresso Le Cube C185

Akinek azonban nincs ínyére 1650 dollárral többet fizetni, de nem tud élni a Swarowski csillogás nélkül, annak pénztárcabarát ajánlatként kávéspohár-fogót kínál a Swarowski.

A neoprén feltét tön színben kapható, kristályokkal díszített, védi a kezet és melegen tartja a kávét.

Swarowski csillogás az utcán is

Swarowski csillogás az utcán is

Kövesse nyomon Csúcsfogyasztó rovatunkban a high-end fogyasztói ipar és tárgykultúra peremvidékének fejlődését! Csúcsfogyasztó rovat – a címlap alján!

Javasoljon terméket a Csúcsfogyasztó következő számaiba!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik