Élet-Stílus

Csúcsfogyasztó: design és biztonság a tojás babaüléstől

A Think/Thing alkotói gárdája mindig az egyszerű, letisztult formavilágra, és a messzemenően praktikus és ergonomikus használati eszközök megteremtésére törekszik. Ez a Nestt névre keresztelt autós babaülés esetében is sikerült.

A tojás filozófia. A biztonság, a tökéletes védelem, a tökéletes forma filozófiája. A fészek biztonságát tükrözi a Nestt elnevezés, míg a tojás védelmét adja az ülés formája. A Think/Thing alkotói több nemzetközi díjjal büszkélkedhetnek, nem véletlenül.

A tojásülés esetében sem fog elmaradni a nemzetközi elismerés: a Nestt a lehető legkevesebb mozgó alkatrésszel rendelkezik, oldalsó ütközés elleni abszorpciós védelemmel van ellátva, egy kézzel kezelhető (dönthető, biztonsági öv állítható), légcsatornák és lélegző anyagok biztosítják a szellőzést, a biztonsági övek emlékeznek az előző beállításra, az ülés belseje pedig felveszi a benne ülő baba formáját.

Nézze meg a tojásülést minden oldaláról!

Nézze meg a tojásülést minden oldaláról!

A Nestt teljesen igény szerinti színekben állítható össze: a kivehető és mosható belső párnákat cserélni lehet. Az ülés tetszés szerint dönthető és forgatható – persze mindezt könnyed mozdulatokkal és egy kézzel.

A Think/Thing oldala

Kövesse nyomon Csúcsfogyasztó rovatunkban a high-end fogyasztói ipar és tárgykultúra peremvidékének fejlődését! Csúcsfogyasztó rovat – a címlap alján!

ÚJ! Javasoljon terméket a Csúcsfogyasztó következő számaiba!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik