Élet-Stílus

Beatles-szálloda nyílt Liverpoolban

John Lennon és Paul McCartney előtt tiszteleg Liverpool legújabb hotelje, a Hard Days Night. A február 1-jén átadott 4 csillagos szállodában Beatles-relikviák között alhatnak a rajongók.


A Liverpool szívében található 110 szobás boutique-hotel a Cavern Klub közelében létesült, amely egykor az együttes karrierjének kiindulópontja volt. A különleges szállodában egy John Lennon és egy Sir Paul McCartney lakosztályt alakítottak ki, amelyeket a Beatles zenekarhoz köthető tárgyakkal rendeztek be, például a John Lennon nevét viselő luxuslakosztály berendezései között egy fehér zongora is szerepel. Ami pedig az ott-tartózkodást illeti, míg a „hagyományos” szobákban minimum 60 ezer forintért, addig a luxuslakosztályokban körülbelül 220 ezer forintért tölthetünk el egy éjszakát.

Nem csak rajongókat várnak a Beatles-hotelbe (forrás: harddaysnighthotel.com)

Nem csak rajongókat várnak a Beatles-hotelbe (forrás: harddaysnighthotel.com)

A Hard Days Night Hotel valamennyi szobája a zenekar történetének egy-egy szakászát meséli el, köszönhetően a híres művész Shannon festményeinek, illetve a ritka fotóknak. A Beatles-tematikájú hotelben két konferenciaterem, két étterem, két bár és egy esküvői kápolna is helyet kap.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik