Élet-Stílus

Csúcsfogyasztó: kitekerhető képernyős mobil

Korábbi darabok a Csúcsfogyasztóban:

Itt a felnibe épített mozi
A világ legdrágább sushija

Több mint érintőképernyős Rubik-kocka

A Readius névre keresztelt készülék árát egyelőre nem rögzítették. A Polymer Vision közlése szerint várhatóan nem haladja majd meg a felsőbb kategóriás mobiltelefonokét. A képernyő mozgóképet egyelőre nem támogat, szöveget és képeket lehet élvezhető minőségben megtekinteni rajta, és interenetezésre is alkalmas. A társaság már kísérletezik egy másfélszer ekkora képernyővel, amely videofelvételek lejátszására is alkalmas lesz.

Kistévé méretű képernyőt kapunk, ha kitekerjük - Nézze meg képgalériánkat!

Kistévé méretű képernyőt kapunk, ha kitekerjük – Nézze meg képgalériánkat!

A társaság szerint a Readius a tökéletes útitárs: a készülék 30 órát bír egyetlen töltéssel, ennyi időt tölthetünk akár e-könyvek olvasásával. A 3G-vel ellátott okostelefon három frekvenciasávon üzemel, micro SD-kártya olvasó kapott rajta helyet, zenelejátszóval és internetezésre alkalmas szoftverekkel van ellátva. A készülék bája azonban nem a tudása, hanem az ergonomikus kialakítás, amely az eddigi készülékeknél alkalmasabbá teszi a megjelenített tartalom olvasására.

A Polymer Vision 2006-ban vált ki a Philipsből, és az Egyesült Királyságban kezdte meg működését.

Kövesse nyomon Csúcsfogyasztó rovatunkban a high-end fogyasztói ipar és tárgykultúra peremvidékének fejlődését! Csúcsfogyasztó rovat – a címlap alján!

ÚJ! Javasoljon terméket a Csúcsfogyasztó következő számaiba!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik