Élet-Stílus

AC Milan: 100 millió euró Ronaldinhóért

Csillagászati összeget, százmillió eurót ajánlott fel az olasz AC Milan Ronaldinhóért, a spanyol Barcelonát erősítő brazil támadóért.

„Már félretettem 100 millió eurót, amelyből hatvanmillió a Barcelona által követelt lelépti díj, negyvenet pedig a fizetésére fordítanánk” – jelentette ki Silvio Berlusconi, az olasz egyesület elnöke, hozzátéve: „Amennyiben Ronaldinho távozik Katalóniából, mi vagyunk a pole pozícióban.”

A 27 esztendős középpályás évi nyolcmilliós gázsijával – valamint az ahhoz járuló 16 milliós reklámszerződéseivel – már jelenleg is a világ legjobban kereső labdarúgója, Milánóban viszont alapból kilencmillió ütné a markát. Ráadásul szinte hazai környezetben játszhatna, ugyanis honfitársai

közül Ronaldo, Kaká, Cafu, Oliveira, Serginho és Dida is a Milannál légióskodik. Ronaldinho azonban nemrég kijelentette, jól érzi magát a Barcelonában, akár pályafutása végéig a csapatnál maradna.



Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!


Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik