Élet-Stílus

Az öt leggyakoribb kérdés a punciról (és a válaszok)

Minden puncinak ugyanolyan az íze és az illata? Minden csaj puncija hasonló ízű?

– ehhez hasonló kérdésekkel tele az internet, mert bár évszázadok óta kutatják a női nemi szervet, mégis rejtélynek számít. A női nemi szerv a tudományos kutatások ellenére máig egy bonyolult szerv. Sokszor maguknak a tulajdonosoknak is kérdéseket vet fel, például, hogy van-e G-pont, vagy hogy minden szexnél át kell-e élni a hüvelyi orgazmust. Íme a leggyakoribb kérdések és azokra a válaszok.

A G-pont tényleg létezik, és ha igen, hol van?

Sok kutatás létezik a témában, valószínűleg a cikk olvasása közben is éppen kutatja valaki, tényleg van-e G-pont a hüvelyben. Vannak nők, akiknek van, érzik, ismerik, tapintották már maguk is, és vannak nők, akiknek nincs. A G-pont a csikló egy része, ami izgatás hatására egy aprócska gombbá alakul át – a hüvelynyílástól körülbelül a középső ujj első ujjpercének távolságára van. Hogy ezen keresztül milyen élményeket lehet megélni, számtalan könyvben és pornófilmben látni – érdemes ezeket kellő távolságból kezelni, és inkább megtapasztalni, milyen örömöt adhat egy-egy embernél.

A hüvely megnyúlik és kitágul a sok szex hatására?

A hüvely vízszintes izomlemez, mélyizom, aminek a tornáztatása igen fontos lenne minden nő számára. A rendszeres szex hatására nem nyúlik meg, és nem is tágul ki. Szex közben az izgalom hatására vérbő lesz, és ezzel együtt természetesen lazábbá válik, majd szex után visszaáll az eredeti állapotába. A szex nem, a szülés viszont valóban kitágítja a hüvelyizmokat: 10-12-szeres tágulást jelent a szülés.

Lehetséges csak a behatolástól orgazmust megélni?

A női nemi szerv legérzékenyebb pontja a csikló, ami a férfiak makkjához hasonlóan megduzzad az izgalom hatására. A kutatások szerint leginkább a csikló izgatása az, amit a legtöbb nő élvez, ezzel nagyon nem lehet mellélőni. A felmérések szerint a hüvelyi orgazmust a nők körülbelül fele élvezi, bár ők sem mindig csak és kizárólag a behatolástól élveznek el – ha egyáltalán képesek az orgazmus megélésére.

Amikor a szűzhártya átszakad, nagyon fáj? Mindenkinek fáj?

A szűzhártya egy körkörös szövetdarab a hüvely bemenettől nem messze, aminek elszakadása vérzéssel jár mindenkinél. Vannak lányok, akik sportolás közben érzik, ha átszakad a szűzhártyájuk, és bár még sosem volt szexuális kapcsolatuk, mégis, már nem szüzek a szó szoros értelmében nézve. Ez is jól példázza, hogy nem mindenkinél jár fájdalommal a szüzesség elvesztése, és nem is mindenkinek szakad át az első behatoláskor.

Minden punci hasonló szagú és ízű?

A nemi szervek szaga pontosan annyira másmilyen mindenkinél, mint amennyire a hónalj izzadságszaga: ahány ember, annyi féle. A szagokat és ízeket a lábak között befolyásolja az is, hogy éppen mit ettünk, milyen gyógyszereket szedünk, egészségesek vagyunk-e odalent, a menstruációs ciklusban éppen hol tartunk, és mennyire figyelünk oda a higiéniára. Kijelenthető tehát, hogy a punci szaga és íze pontosan annyira változékony még egy nőt nézve is, mint az időjárás.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik