Szórakozás

Gáspár Győző nekiment a NAV-nak

Gáspár Győző otthonát áprilisban lepték el kommandósok, mert a gyanú szerint közel ötvenmillió forintot vett fel egy román cég számlájáról, ám nem adózott utána. A NAV készpénzt és több vagyontárgyat is lefoglalt a zenésztől és családtagjaitól.

A showman már fellebbezett és állítólag ügyvédjével panasszal is éltek az eljárás miatt. A 24.hu-hoz eljuttatott egyik ilyen levél szerint Gáspár Győző az eljáró nyomozóktól engedélyt kért arra, hogy lezuhanyozhasson, mielőtt elszállítják. Az engedélyt megkapta, csak akkor döbbent rá, hogy ezt csak a nyomozó jelenlétében teheti meg. A nyomozó állítólag mindvégig jelen volt a fürdőszobában, amíg Gáspár zuhanyozott.

A levélben arról is szó esik, hogy a Gáspárné Balla Beáta pénztárcájából lefoglalt 710 000 Ft nem Győzikéék tulajdona volt, hanem kölcsönkapták közüzemi számlák kiegyenlítésére és bankhitel törlesztésére.

A házkutatással egyidejűleg Gáspárék házánál állítólag megjelentek a közmű szolgáltatók képviselői is, hogy megvizsgálják, a víz-, gáz-, áramszolgáltatás esetében történt-e bármilyen visszaélés.

A levél szerint Győzike azt is állítja, hogy személyi szabadságában órákon át jogellenesen korlátozták.

A leírtakat Gáspár megerősítette a 24.hu-nak, és elmondta: arra kéri az igazságszolgáltatást, hogy vizsgálja felül, jogszerű volt-e az eljárás.

“Ami velem történik, az nem más, mint karaktergyilkosság. Szégyen gyalázat, hogy így próbálják megsérteni és sárba tiporni nevemet. Az igazság győzni fog! Én és családom visszautasítom a vádakat, és követelem a helyreigazítást nyilvánosan! Kérni fogom az igazságszolgáltatást, hogy vizsgálja felül hogy jogszerű volt-e, ez az eljárás, velem szemben”

– mondta Győzike, aki néhány hete elmondta: gyógyszerfüggő lett a történtek hatására.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik