Szórakozás

Valaki mondja már meg, hogy Vajna Tímea mit csinál Los Angelesben!

Andy Vajna felesége alig két hónapja döntötte el, hogy amerikai állampolgárságért cserébe egy időre Los Angelesbe költözik. Februárban még úgy fogalmazott, hogy iskolába fog járni, nyelvet tanul és gazdasági ismereteit fejleszti,

de aztán jött a színészsuli, az imázsfilm és a street style-karrier. 

Az Instagramja alapján lehetne menő modell is, de egyelőre teljes homály, hogy mi a célja. Csak tippjeink vannak. Van ugye egy rejtélyes klipje, imázsfilmje, akármije, amit még a Maldív-szigeteken kezdtek forgatni. Úgynevezett #fashionfilm.

Ez tulajdonképpen csak majdnem érdekes, az már viszont furcsább, hogy Vajna Tímea miért pont egy ismert Victoria’s Secret modell csapatával dolgozik. Vajna mindig alaposan taggeli, hogy kik rakták össze, kik sztájlingolták, kik fényelték, fotózták. Az egyik ilyen egy Marcos Mello Cavallaria nevű brazil divatfilmes, aki a már említett modell, Alessandra Ambrosióval dolgozott a szigeten és Los Angelesben is.

A honlapja mondjuk nem él, és Instagramon se túl népszerű, viszont az látszik, hogy nagyjából csak Ambrosióra koncentrál. Kísértetiesen hasonló környezetben és pózban fotózták őket az elmúlt hónapokban. 

Szóval ugyanaz a fotós és stáb, és Cavallaria lelkesen is pakolja az anyagait az oldalaira. Csak Vajnát nem. Pedig akár találkozhattak a VIP-ek VIP-fesztiválján is, a Coachellán. Cavallaria megosztott Ambrosiós képet, de Vajna csak egy későbbi, malibui forgatásról mutatott teasert, amit ugyanez az operatőr vett fel. Ezt szintén nem értjük, de a szálak még ennél is jobban összeérnek a modellel.

Vajna – ki tudja, miért -, de másolja Alessandra Ambrosiót. Vagy csak nagyon rajong. A Coachelláról se a közösségi oldalaikon, se a képügynökségeken nincs közös képük, pedig ugyanannak a fotósnak pózoltak. Timur Emek készítette Vajnáról a teljesen random utcai divatfotókat Los Angeles utcáin (írtunk a Getty Imagesnek, hogy került Vajna a Street Style szekcióba, amint válaszolnak, eláruljuk).

Getty Images

Rejtély, hogy miért pont Vajnát fotózták a nemzetközi képügynökségre, de a lényeg, hogy Timur Emek Coachellára is követte, ahol már megint kiköpött Ambrosio volt, még a modell márkáját is betaggelte, úgyhogy valószínűleg abszolút tudatos a hasonlóság.

@jennifermazurstyle @jbeauty_xoxo @timuremek #coachella #coachella2017 #festivalstyle #festivalfashion

A post shared by Timea Vajna (@timeavajna) on Apr 17, 2017 at 12:43am PDT


Most már tényleg csak pár kérdésünk van:

Miért? És kinek? Most Vajna Tímea profi modell lesz? Vagy színésznő? Vagy dublőr? Vagy Ambrosio barátnője?

Dust in the wind … ✌️ #foreveronvacation #festivAle @timuremek

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on Apr 16, 2017 at 9:16pm PDT

Ajánlott videó

Olvasói sztorik