Szórakozás

Hajós András: Ha a kormány a középső ujját a torkomba dugja, akkor hányok

Hajos-Andras(650x433).jpg (Array)
Hajos-Andras(650x433).jpg (Array)

Halálosan idegesít, ami a Tényekben történik. Hányok tőle

– nyilatkozta néhány napja Hajós András a Televíziós Újságírók Díjátadóján.

A Tények műsorvezetője, Gönczi Gábor természetesen nem tudta szó nélkül hagyni a megjegyzését, így közösségi oldalán reagált rá.

Igazából sajnálom Hajós Andrást, mert az ő tehetségével és sikereivel lehetne boldog ember is. Én a helyében megköszöntem volna a Tv2-nek, hogy hitt az ötletében, és pénzt, lehetőséget adott rá, hogy azt valóra váltsa. Ehelyett ő most egy interjúban ‘lehányja’ (ez az ő szava) azt a tévét, amelyen az ő műsora is futott, benne sok kollégáját, talán barátait is, akik viszont szeretnek ide tartozni és szeretik a munkájukat

– írta Gönczi, aki végül egy nem túl hízelgő hasonlattal jellemezte Hajóst.

Fotó: MTI / Illyés Tibor

Az üzenetváltás azonban nem ért véget. A zenész szombat délelőtt, egy elég terjedelmes nyílt levélben osztotta meg a műsorvezetővel, amit gondol. Elmondta, hogy sajnálja, ha megbántotta Gönczit, ám a korábbi kijelentésével sem őt, sem a Tényeket és más kollégákat, sem pedig a TV2-t nem kívánta szidni, csupán a kormánnyal kapcsolatban fogalmazta meg a véleményét.

ha egy kormány a középső ujját a torkomba dugja, akkor hányok.És ezt el is mondom, ha rákérdeznek. És ezel nem én sz@tam oda, ahonnan eszem, hanem mások guggoltak a mi asztalunkra. Ennek semmi máshoz nincs köze. Ettől még lehet, hogy fogok a TV2-nél dolgozni, ha hívnak. Ettől én még ugyanúgy szeretlek, mint eddig

– írta Hajós.

Ettől az egésztől nem állt meg a világ. A világ akkor állna meg, ha én nem mondhatnék véleményt, és erre te nem reagálhatnál. Vannak olyan vezetőink, akik nem bánnák, ha nem lennének viták, ellenvélemények, s ez bizony nekem rossz gyomor-közérzetet ad, tán ezért böffentettem fel egy kicsit csúnyábbat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik