Szórakozás

Megfejtették: Emma Watsonnak kilátszott a melle, tehát mégsem lehet feminista

Pompás dolog a kommentelő-logika: alighogy megjelent a Vanity Fairben egy csodaszép fotósorozat Emma Watsonról, máris megérkeztek a nagy leleplezők. Az egyik képen – nagyon ízlésesen – kilátszik valamennyire a színésznő melle, így sokan azonnal összerakták a képet: ezek szerint Watson mégsem az az elszánt feminista, akinek mondja magát. A legtöbben Twitteren osztották meg összeszedett és átgondolt véleményüket, melynek az a lényege, hogy

Emma Watson álszent.

Azt nehéz elgondolni, vajon hogyan sikerült ezt fejben összerakni, de gyanítható, hogy vannak olyan emberek, akik szerint egy ilyen fotó pont olyan, mint amikor nőket bizonyos képeken, filmekben, élethelyzetekben lealacsonyító módon ábrázolnak.

A csöcs az csöcs, derült ki végre, teljesen lényegtelen, hogy egy szegény gyereklányt kényszerítenek arra, hogy koros, gazdag uraknak mutassa meg azokat, vagy hogy a világ egyik legjobb divatfotósa készít egy olyan fotót, melyen a színésznő olyan ruhát visel, amilyenhez hasonlókban simán megjelenik egy csomó celeb különböző vörös szőnyeges eseményen, és – főleg – amelynek elkészítésébe beleegyezett.

Úgy látszik, sokan nem hallgatnak Emma Watsonra, aki pedig rendszeresen ajánl olvasnivalót a témában.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik