Szórakozás

Nem szólhatott másról a Grammy, csakis Beyoncé terhességéről

Beyoncé tett róla, hogy aki szégyenszemre lemaradt az elmúlt hetek legfontosabb híréről, az is pontosan tudja, hogy ikreket vár. Vasárnap este Los Angelesben az 59. Grammy-gálán ősanyaként lépett színpadra, nem egy számot adott elő, komplett performanszt épített a terhessége köré egy iszonyú látványos vetítéssel.

Nem szólhatott másról a Grammy, csakis Beyoncé terhességéről 1
Larry Busacca / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP

Folytatta a Fekete Vénusz-vonalat, Istennőként beszélt az anyaságról, az első másodpercekben majdnem meztelenül. 

Ami persze tökéletesen illik az ijesztően átgondolt projekthez. Beyoncé minden részletet alaposan megtervezett, nem egy pillanat alatt döntötte el, hogy megosztja Instagramon a követőivel a hírt. A képe minden rekordot megdöntött, nem sokkal később pedig egy egész fotósorozattal tette fel az i-re a pontot.

Beyoncé a Földanya a giccs kellős közepén.

Előre lehetett tudni, hogy a Grammyn Beyoncé tesz róla, hogy ő legyen a téma. Az anyja konferálta fel, majd egy maratoni bevezető szöveg után ült arany tiarában a trónjára. Azt meg kell hagyni, hogy lenyűgöző vizuál kísérte az egészet.

Beyoncét állva tapsolta közönség, Jay Z-vel és a lányukkal, Blue Ivyval az élen, látszott rajta, hogy meghatódott. Csak Bruno Marsot sajnálom egy kicsit, aki az énekesnő után lépett színpadra. Egy biztos, hogy se Bruno Mars, se a többi fellépő nem überelheti az énekesnőt, Beyoncé gondoskodott róla.

Beyoncé ráadásul a fellépés után nem sokkal vehette át az év albumának (Best Urban Contemporary Album) járó díjat, és Szűz Máriára emlékeztető kendővel erősített rá a koncepcióra, elsősorban a családjának mondott köszönetet.

Nem szólhatott másról a Grammy, csakis Beyoncé terhességéről 2
KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP

A nyertesek listájával hamarosan jelentkezünk. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik