Szórakozás

Beyoncénak ajánlotta Grammy-díját Adele – ezek voltak a Grammy legfontosabb pillanatai

A vasárnapi esti Grammyről már megmutattuk, hogy Beyoncé hogyan vitte tovább a Fekete Vénusz-vonalat, és azt is, hogy Adele elsőre nem tudta befejezni a George Michael-megemlékezést, újra kellett kezdenie. És akkor Lady Gaga Metallicás pogójáról még nem beszéltünk. Nem hibáztatjuk, hogy nem maradt fent egész éjjel a Grammy miatt, így összeszedtük, miről maradt le.

Mindenekelőtt érdemes megnézni CeeLo Green arany szerelését. Nem tudjuk, hogy mi volt a cél, de szeretnénk. Azt meg hagyjuk, hogy vajon mennyi időbe telik majd lekaparni a fejéről az festéket.

Beyoncénak ajánlotta Grammy-díját Adele – ezek voltak a Grammy legfontosabb pillanatai 1
Frazer Harrison / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP

Sokan nézték szuperhősnek, Power Rangersnek, de mégiscsak a Ferrero Rocher a legtalálóbb.

Lady Gaga nem volt ennyire körülményes, a a vörös szőnyegen nem sok minden maradt rajta.

Beyoncénak ajánlotta Grammy-díját Adele – ezek voltak a Grammy legfontosabb pillanatai 2
MARK RALSTON / AFP

Gagát egyébként idén nem jelölték Grammyre, viszont a Metallicával lépett színpadra a gálán, és egy tetoválással is készült az estére.

The Moth & Metallica ——->#ink #tattoo #MothIntoFlame #MetalliGa #metal #grammys @metallica

A photo posted by xoxo, Joanne (@ladygaga) on Feb 12, 2017 at 2:51pm PST

A gond csak az volt, hogy James Hetfield mikrofonja nem szólt, így őt sem lehetett hallani. Lady Gaga mindent beleadott, volt tűz, pogó, és bodysurf. Az nem egészen egyértelmű, hogy mennyire élvezte. Innen nézve inkább azért kapálózott, hogy legyen már vége.

Lady Gaga előadását csak Beyoncé überelte, aki egy komplett performansszal készült, nem csak énekelt, hanem majdnem hogy előadást is tartott az anyaságról. Az egész nézőtér elájult a látottaktól, Beyoncé ősanyaként állt a színpadon, majd egy fejkendővel és arany kiskönyvvel vette át az év albumáért járó díjat.

A legnagyobb esélyesként emlegették Beyoncét, elvégre kilenc kategóriában jelölték, de végül csak két díjat nyert. Adele volt az igazi ellenfele, ő vitte helyette a szobrokat. Amikor az év albumáért vette át a díjat

gyakorlatilag Beyoncénak ajánlotta a díját, aki láthatóan szereti, ha bókolnak neki.

És ha már Adele-nél tartunk, a George Michael-megemlékezés alatt véletlenül elkáromkodta magát, így kezdhette elölről az egészet.

Hamar túljutott a bakin, az öltözőben már Lady Gagának örült.

This one ❤killin it tonight like girls do

A photo posted by xoxo, Joanne (@ladygaga) on Feb 12, 2017 at 8:10pm PST

Az előadókon és nyerteseken túl még James Cordené volt a főszerep. Úgy indított, hogy hasra esett a lépcsőn, persze viccből, aztán rappelt, táncolt, kocsikázott. A legszomorúbb viszont az volt, amikor a házassági évfordulós szüleit is bevonta a show-ba. Egy időre apukája ölében ült Heidi Klum, anyukája pedig Nick Jonas-szal flörtölt.

Végül megmutatnák Girl Crush énekesnő golyós szettjét.

Beyoncénak ajánlotta Grammy-díját Adele – ezek voltak a Grammy legfontosabb pillanatai 3
Frazer Harrison / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik