Szórakozás

Azt kéri a nőgyógyász, ne tegyünk jádegolyót a vaginánkba

Az már nagyon sokszor kiderült, hogy Gwyneth Paltrow életmódtanácsait nem érdemes megfogadni, és túlárazott üzletében, a Goopban is érdemes kétszer meggondolni, mit teszünk a kosarunkba – és utána a vaginánkba.

Az Oscar-díjas színésznő, aki egyébként nem hisz a napfényvédő krémek használatában, hiszen a napsütés természetes dolog (sic!), óriásit kaszált legújabb termékével, a vaginába helyezhető jádegolyóval. Igen.

Fotó: Goop.com
Fotó: Goop.com

A 66 dollárért (úgy 20 ezer forintért) árusított, féldrágakőből készült cuccot a webshopban (mielőtt az összes elfogyott volna) úgy hirdették, hogy a kínai császárok ősi, féltve óvott titkos kincse, és méregtelenítő hatása páratlan. Az írás szerint a jádegolyótól a szexuális életünk is jobb lesz.

A vásárlók imádták, nagyon gyorsan fel is vásárolták az összeset. Aztán az egészséges életmóddal foglalkozó Health.com megkérdezett egy nőgyógyászt, mit gondol róla, és nem túl meglepő módon a szakértő azt válaszolta,

senkinek sem javasolja, hogy jádegolyót dugjon a vaginájába.

Lauren Streicher kiemelte,

az, hogy valami természetes, nem jelenti azt, hogy nem káros.

Például az arzén is elég természetes, de fogyasztását mégsem javasolják. Egy másik nőgyógyász, Jen Gunter azt hangsúlyozta, hogy a féldrágakő nehezen tisztítható, így akár fertőzést is okozhat a vaginában.

(via)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik