Élő Szórakozás

A Nagy Duett döntője: Megvan a győztes!

Nincs több fejhangon ordítás, szexizés, ugrálás, sírás és majomnak öltözött celeb – vasárnap véget ért A Nagy Duett! A negyedik évad tizenkét sztárpárral indult, de vasárnapra a nagy részük kihullott a versenyből, csak négyen maradtak:

  • Kulcsár Edina és Hevesi Tamás
  • Péter Szabó Szilvia és Pachmann Péter
  • Dér Heni és Kucsera Gábor
  • Keleti Andi és Peter Srámek

Percről percre követtük a döntőt.

A győztes páros:

Péter Szabó Szilvia és Pachmann Péter

És igeeeen!

Azt kell, hogy mondjuk, abszolút megérdemelt a győzelem. Ahogy azt már rengetegszer leírtuk, az elmúlt kilenc hét alatt annyi arcát mutatta meg, olyan szinten lépett ki a komfortzónájából, és annyira profi színpadi jelenléttel létezett Pachmann Péter, hogy ezt a versenyt egyszerűen neki kellett megnyernie. Péter Szabó Szilviről pedig eddig is tudtuk, hogy mennyire kiváló énekesnő, de ezt most sikerült is megerősítenie.

Nyert Pachmann Péter és Péter Szabó Szilvia

Dobpergés, fanfárok, tűzijáték: Pachmann Péter és Péter Szabó Szilvia nyerték A Nagy Duett negyedik évadát. Gratulálunk!

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az eredmény papírforma: az összes előzetes szavazás és a többi versenyző nagy része is őket hozta ki győztesnek.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Érdekesség a pH érték alatt

Reklám. A pH érték alatt egy kis – talán érdekes – adalék a párosokról. Még márciusban, közvetlenül a műsor indulása előtt megkérdeztük olvasóink véleményét arról, vajon melyik sztárpár számukra a legszimpatikusabb, kitől is várják a legtöbbet a műsor során. Kulcsár Edináék toronymagasan vezetve, a szavazatok 44.56% -át zsebelték be, az előbb negyedikként kiesett Kucseráék 10.05%-ot, Keleti Andiék 8.17%-ot, az est nagy esélyesének tűnő Pachmann Péteréknek pedig mindössze 2.29%-ot szavaztak meg előzetesen a voksolók. Ez is bizonyítja, ki is okozta a legnagyobb meglepetést A Nagy Duett idei évadában.

Nézzen rövidülő szoknyákat és mélyülő dekoltázsokat

Összeraktunk egy kis galériát a TV2 zenés cirkuszának legmerészebb kreációiból. Vissza az 5. adáshoz.

Galéria
Fotó: TV2

Pachmannék SZU-PE-REK

Pachmann Péter és Péter Szabó Szilvia Tina Turner Proud Mary című dalával zárták a finálét. SZU-PE-REK voltak megint! wow! Kiemelve Pachmann, aki valószínűleg a legjobban éneklő híradós Közép-Európában, tök profi.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Kiüttette magát Péter Sramek

Keleti Andrea és Peter Srámek a Survivor Eye Of The Tiger című slágerével szálltak ringbe a végső győzelemért. A nem túl kigyúrt Péter Sramek nagyon kigyúrt bokszolót játszott, aranyosan végigénekelte Andival a dalt, de azért ez inkább volt kiütés mint győztes mérkőzés.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Na, erre nem számítottunk

De most tényleg valami olyan történt, hogy az amatőr Pachmann Péter korábban jobban eltolta a Hair ikonikus dalát, az I Got Life-ot, mint az egyértelműen vérprofi énekes, Hevesi Tamás. De sajnos ezt láttuk és hallottuk, azt pedig már meg sem említjük hogy Kulcsár Edinának kevés szerep jutott ebben a produkcióban, és az is kicsit hamiskásnak tűnt. A szövegtanulás sem volt túl izmos. Sajnáljuk, de ide ez jött át.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Reklám van, addig visszatekintünk

Emlékeztek még arra, kik nyerték A Nagy Duett előző évadait? Nem? Máris segítünk felidézni. 2011-ben, az első műsorfolyam végén Trokán Nóra és Caramel, a másodikban – 2013-ban – Cseke Katinka és Kökény Attila, 2014-ben, a harmadik etapban pedig Hien, és az idén már zsűritagként avanzsáló Cooky győzedelmeskedett.

Könnyes búcsú Kucsera Gábortól és Dér Henitől

A nézők szavazatai alapján az adás ezen pontján Kucsera Gábor és Dér Heni állt a legutolsó helyen, így ők kiestek A Nagy Duettből. Nagyon jól szórakoztattak, de azért tényleg ez volt a papírforma, csoda, hogy idáig is eljutottak. Ezt ők is így vélik!!!

A fináléban a Keleti-Sramek, Kulcsár-Hevesi, valamint a Pachmann-Péter Szabó páros küzd tovább.

Hit the road Jack!

Ezt a dalt Árpa Attilától már imádtam egyszer a Nagy Duettben! És most sem kellett csalódni, Pachmann Péter és Péter Szabó Szilvi egyszerűen nem tud már hibázni. Szuperek voltak, megint. A jelmezekre szó sincs, inkább mutatjuk:

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Akcentussal is jól szólt a Magyarország

Papírzsebit elő: Keleti Andi és Peter Srámek Oláh Ibolya Magyarország című dalával meghatották a zsűrit és a közönséget. A lassú mindkettőjüknek jól állt, Sramek szájából még akcentussal is nagyon szépen szólt. A zsűri állva tapsolt nekik, Sramek meg is könnyezte az egészet.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Szórakoztatás, 2016, helló.

Kész, elkadt a szavunk. Dér Heni és Kucsera Gábor minden mulatósok mélyéről halászott, és a Csipkés kombiné című borzalmat sikerült kifogniuk. Igen, dalválasztásban most sikerült alulmúlni még a Riszálom, riszálom című feledhetetlen előadásukat is. Mindenesetre ezt a VALAMIT, amit a színpadon láttunk, tényleg csak szájtátva lehetett bámulni. Szórakoztatás, 2016, helló.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Pusztító pincér volt Kucsera

Dér Heni és Kucsera Gábor második döntős dala a 3+2 együttes Csipkés kombiné című nótája volt. Hát, Gábor még mindig nem tanult meg énekelni és táncolni sem, cserébe remek halászcsárdás pincért alakított. Ha máshol nem, a vendéglátós haknik világában biztosan van helye a párosnak. Szulák szerint konkrétan pusztítóak voltak.

Jól jöttek Kulcsár Edina hosszú combjai

Kulcsár Edina és Hevesi Tamás végre felvették a ritmust. Szó szerint is, hiszen a latinos dallamok nemcsak a hamarosan kezdődő foci EB-t vetítették előre, de egy igazi karnevált is a színpadra idéztek. A látvány mindenképp plusz pont, de az izgalom még mindig mintha érződne kicsit a páros amatőr tagján.

A férfi nézőknél egyértelműen kapott egy piros pontot Kulcsár Edina a miniszoknyás szettért, aki hosszú combjait kiemelő dresszben bűvölte el a díszletben megjelenő óriás focilabdát és a labdazsonglőr táncosokat.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Nálunk már megvan a nyertes

A 24.hu-n csütörtök óta vártuk az olvasók szavazatait A Nagy Duett nyertes sztárpárosát illetően. Péter Szabó Szilvi és Pachmann Péter toronymagasan elhúztak: az emberek 66.52 százaléka szerint ők fognak nyerni. Nálunk őket követi Keleti Andi és Peter Srámek 16.74 százalékkal, Kulcsár Edina és Hevesi Tamás 13.64 százalékkal, utolsó helyen pedig Dér Heni és Kucsera Gábor csúfos 3.1 százalékkal. Persze benne van a pakliban, hogy a TV2 nézői másképp vélekednek, hamarosan kiderül.

Fotó: 24.hu
Fotó: 24.hu

Női Sandokan lett Sramekből

Keleti Andrea és Péter Sramek a Neoton Família Sandokan című dalát adták elő. A műsor erőssége egyértelműen a jelmezválasztás volt: Sramekből konkrétan bajszos női Sandokán lett a smink és a turbánja alá költöztetett kutyacsalád miatt.

Igazságtalan lenne elhallgatni, hogy Keleti Andi gyönyörű volt Lady Mariannaként. A retró zene kicsit elvitt bennünket, de amennyire koncentráltunk a nosztalgiázás közben, a páros még mindig szerethető, és itt a helyük a döntőben. Pont.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Fú, Pachmann most is tök profi!

Pachmann Péter és Péter Szabó Szilvi a múltkori Macskák után újra brillírozik, ismét teljesen szerepben vannak, a Valahol Európában című musical egyik betétdalával léptek színpadra.

Egészen lúdbőrözős produkció, nem is csoda, hogy a zsűri állva tapsolt, a vastaps is abszolút jogos.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Beleszakadt a táncba Dér Heni szoknyája

A másodikként színpadra lépett Kucsera ősembernek öltözve is hozta az eddigi formáját, Dér Heni most is ultraszexi, a retinánk több okból is kiégett. Neki még a szoknyája is beleszakadt a Saragossa Band hawaii-i beütésű számába.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Kulcsárék voltak már jobbak is

Senki nem gondolta, hogy van olyan amatőr, aki megtanul énekelni és táncolni a műsor ideje alatt, de Kulcsár Edinának összejött. Csak az a baj, hogy ezt a döntő első produkciójában nem sikerült megmutatnia: volt már sokkal jobb is, na. Hevesivel Billy Idol Rebel Yell című slágerével indítottak.

Helyette ügyesen mozgott, és Claudia is megmutatta, hogy milyen dögös kismamaként – csakúgy, mint korábban. Szépsége miatt még azt is elnézzük neki, hogy belebakizott a szövegébe és majdnem elesett.

TV2
TV2

Mindenki a helyén, indulhatunk

Szulák Andrea, Kasza Tibor és Cooky szívük minden szeretetével üdvözölték A Nagy Duettből kiesett celebeket, majd Liptai Claudia és Majka színpadra szólították az első párost, Kulcsár Edinát és Hevesi Tamást, akik ezer fokon égve őrült rockerként készülnek zúzni.

Technikai információ: a zsűri ma este már maximum csak jótanácsokat osztogathat, ugyanis kizárólag a közönség kezében van a végső döntés. Az énekesek háromszor készülnek énekelni, de nem mindenki jut el a harmadik dalig, a közönség szavazatai szerinti leggyengébb ugyanis a műsor egy adott pontján majd kiesik.

Fotó: TV2
Fotó: TV2
Olvasói sztorik